Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jester - hit czy kit

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

VM5RWV3.png

naTqDnE.png

Witam! Już szósty artykuł z tej serii, w którym dochodzę do Jestera, omówię o nim trochę i czy warto go kupować, zapraszam.

VDgjwdI.png

Jester, jest to samochód który jest bardzo podobny do auta z prawdziwego życia, czyli Toyoty Supry, jak wiemy jest to szybkie i sportowe auto ale czy tak jest tutaj na serwerze?
Ja mam do użytku kilka jesterów więc opowiem wam coś więcej o osiągach ale zacznijmy od innych rzeczy. Jester jest to auto coupe, bardzo dużo osób uwielbia jego linie 
nadwozia, tak samo jak ja, osobiście miałem chyba 3 jestery kiedyś, ale także osiągi ma on bardzo dobre i asortyment wizualny, jest bardzo ładny. Silniki w tym pojedzie są 
takie same jak w samochodzie który już omawiałem, czyli Buffalo, a jest to od 2.9 do 3.7 tylko tu jest jedna opcja, benzyna, osiągi te auto ma dobre, nie co gorszę niż, właśnie
jego konkurent Buffalo, ale to jest kilka kilometrów na godzinę, Jester z silnikiem maksymalnym i tuningiem, z zestawem wyścigowym 3 rozwija prędkość 270 km/h w małym czasie, 
bo ma bardzo dobre przyśpieszenie, ale największą prędkość ma Jester z zestawem torowym 3, a jest to kosmiczna prędkość 290 kilometrów na godzinę i przyśpiesza jeszcze lepiej.
Jestera kupimy za cenę około 150k z silnikami od 2.9 do 3.3 w salonie, który znajduję się w San Fierro Downtown.

5V20MaL.png

YWz3Xtz.gif

5V20MaL.png

Właściciel Jestera z zestawem torowym 3 udzielił mi wywiadu i powiedział o swoim aucie, zapraszam. 

Gzqqb1L.png

R: Redaktor @_PeMaR_ - Project News.         PWłaściciel jestera @phillips

R: Witam, Pressman PeMaR, redakcja Project News.
P: Witam Serdecznie.
R: Od kiedy masz ten pojazd?
P: Kurczę, nie pamiętam dokładnie, prawie od początku mojego grania na tym serwerze.
R: Dlaczego Jester?
P: Spodobał mi się wizualnie i jest w przystępnej cenie.
R: Czy masz jakieś modyfikację w nim?
P: Tak, jest on prawie fulltune, brakuje tylko nitra (już niedługo) i kilku mało ważnych modyfikacji i ma zestaw torowy 3.
R: Jak przez ten czas sprawuje się pojazd?
P: Dobrze, przyzwyczaiłem się do jazdy nim i nie wyobrażam sobie zmienienie swojego samochodu.
R: Czy polecasz Jestera, innym graczom?
P: Zależy na co patrzą gdy wybierają samochód, jeśli chodzi o sprawy wizualnie to każdy ma swoje gusta, a jeśli chodzi o jazdę to bardzo przyjemnie się jeździ, 
może to nie jest najszybszy samochód ale nie jest źle.
R: To już koniec, chcesz może kogoś pozdrowić?
P: Pozdrawiam całą organizację The Always :).
R: Ja również pozdrawiam, dziękuję za wywiad i miłego dnia.
P: Nawzajem.

5V20MaL.png

Orf7B2C.png

Zdaniem właściciela pojazdu i moim jest to auto godne wam polecenia za tą cenę, jest szybkie, fajne vizu. Dziękuję za przeczytanie artykułu i zapraszam do następnego artykułu
z tej serii, do zobaczenia!

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.