Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rancher - hit czy kit?

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

zhA7ngj.png

naTqDnE.png

Witam, dziś przedstawię Państwu kolejny pojazd w tej serii, a mianowicie będzie to znany wszystkim rancher, dowiem się czy ten pojazd nadaję się do terenu, zapraszam.

VDgjwdI.png

Rancher to jedna z najpopularniejszych terenówek w całym San Andreas, ponieważ jest za bardzo dobrą cenę, co do osiągów, ale może coś skrywa? Dowiem się dzisiaj i opowiem Wam
o tym, bardzo dużo osób na pierwszą terenówkę, wybiera ranchera z powodu okazyjnej ceny, co do osiągów, jest on bardzo wysoki co skutkuje tym, że ludzie go wybierają, dużo osób
lubi też wygląd tego typu samochodów, a rancher to idealny wybór, gdy ktoś chcę właśnie auto terenowe, pod wygląd, bo jest możliwość zamontowania w rancherze bodykita, który
jest dosyć podobny do bodykita, wcześniej omawianego auta, czyli Yosemite, tylko to nie pickup, ale dodaje bardzo podobne rzeczy, czyli snorlex, lampy led, czy różne ochrony
na nadwozie. Silniki w tym pojeździe jak na terenówkę, są dosyć małe bo  od 1.8 do 2.2, ale są to mocne i wytrwałe silniki co nie zawstydzą przy różnych sandkingach lub innych
pojazdach terenowych, osiągi też są dobre, zbliżone do wcześniej testowanego Yosemite, ale w tych autach prędkość się nie liczy tylko właściwości terenowe, a Rancher ma je
perfekcyjne, bagażnik ma dość spory, nadający się na drwala czy na strefę dm, bo ma aż 180 kg. Pojazd kupimy w salonie terenowym położonym w Tierra Robada, za cenę około 
50,000 dolarów, jest to zdaniem innych graczy jak i moim, bardzo dobra cena, co do osiągów.

5V20MaL.png

4WyLm5J.gif

Spotkałem właściciela ranchera @kepuszek i zapytałem co nie co, o jego pojeździe, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Pressman @_PeMaR_    K: Właściciel ranchera @kepuszek

R: Witam, redaktor Pressman PeMaR, redakcja Project News.
K: Witam.
R: Od kiedy masz ten pojazd?
K: Pojazd posiadam stosunkowo od niedawna, około 1-2 tygodni.
R: Dlaczego Rancher?
K: Jest to bardzo fajne auto, pod full wizu, a zarazem jest podobny do klasycznego terenowego auta, w co celowałem.
R: Jak przez ten czas sprawuje się pojazd?
K: Pojazd jest naprawdę dobry, na drodze nie ma dla niego najmniejszego problemu. Podczas jazdy w terenie, również jest niezawodny. Problemem dla tego pojazdu nie jest, nawet
wjazd pod dość stromą górkę.
R: Czy masz jakieś modyfikację w nim?
K: Oczywiście że mam, są one jednak nie wielkie. Na chwilę obecną posiadam silnik 2.2pb oraz gwintowane zawieszenie. Chciałbym jeszcze w najbliższym czasie, zamontować
turbo V5, ponieważ dosyć długo nabiera maksymalnej prędkości.
R: Miałeś przed tym pojazdem, jeszcze inne auta terenowe?
K: Niestety nie miałem takiego auta, obecnie żałuję gdyż auta w tym typie są naprawdę dobre.
R: Czy polecasz Ranchera, innym osobą?
K: Jak najbardziej. Jeżeli na drodze stoi jakaś przeszkoda lub inne zagrożenie, auto te nie ma problemu tego ominąć. Jedyną wadą tego auta są koszta naprawy,
niewielkie uszkodzenia takie jak wyłamane drzwi, oraz maska potrafią kosztować, blisko 300 do nawet 500$.
R: Super historia, dziękuję za wywiad i życzę miłego dnia.
K: Również dziękuję. Miłego dnia.

5V20MaL.png

Hgr5orf.gif

Podsumowując, Rancher to dobre auto w teren, za bardzo dobrą cenę, powiedział nam właściciel tego samochodu, ja też mam takie zdanie, bo miałem okazję się nim przejechać, 
zapraszam do następnego artykułu z tej serii, do zobaczenia.

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.