Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Rutkovzky

Qekuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Rutkovzky

UID: 27100
Login: Bartek58
Nick oskarżonego: Rutkovzky
Powód skargi: Policjant staranował mnie.
Data zdarzenia: 20.04.2021
Dowody: https://streamable.com/zqex38
Opis sytuacji: Policjant po tym jak jechałem przed nim 80 km/h, wyprzedził mnie prawą stroną i skręcił w moją stronę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.bbe444c83c8eebc7cec35cf320effdc7.png

Witam. Moja perspektywa jest zgoła inna. zajeżdżałeś mi drogę cały czas, pitowałeś (bardziej próbowałeś).

Jeszcze piszesz perfidne 

17 minut temu, Bartek58 napisał:

jechałem przed nim 80 km/h,

A zwyczajnie mnie hamowałeś.

Clipy tutaj: https://imgur.com/a/6WL4opD

Tyle mam do powiedzenia.

EDIT1: Proszę link z imgura skopiować, nie wiem czemu ale nie działa jak się kliknie

9 godzin temu, Bartek58 napisał:

Może cię wyprzedziłem ale i tak nie mogłeś mnie tak wyprzedzać 😉

Coś tu chyba nie wyszło. Skargę odrzucam, gdyż z tego co widzę to ty tutaj zawiniłeś. Pomijam już fakt że gracz był na służbie, więc jeśli uważasz że cię taranowal powinieneś raczej złożyć skargę na funkcjonariusza na służbie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.