Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

It's my House #5 - Mieszkania Kardiniusz

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

1150109391_Nagwek.png.bc934e1d7fdc3f6b48a45c5600c00233.png

INFORMACJE.png.bc8294e38a8a06d1d347020a65fd7216.png

Witam w kolejnym, już piątym wydaniu serii wywiadów pt. "It's my House".

Na wstępie chciałbym zachęcić Państwa do kontaktu w wiadomości prywatnej na forum, w celu przedstawienia posiadanego przez Was domu, meliny, czy kawalerki.

PASEK.png.3267bdcfa36e5747b01c978cb5812517.png

W dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem Kardiniusz. W wywiadzie można dowiedzieć się o tych wspaniałych mieszkaniach - w Fort Carson! Zapraszam do przeczytania.

WYWIAD.png.275ccb6fa15a88972ae83a22004aabdd.png

R - Junior Pressman @VoTeR..      U - Użytkownik @Kardiniusz

R: Witam, Junior Pressman VoTeR. - Redakcja Project News. Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?

U: Witam i kłaniam się nisko, pewnie pytaj.

R: Gdzie znajduje się Twój domek?

U: Mój domek znajduję się w miejscowości Fort Carson w samym centrum miasta przy mechaniku.

R: Co zdecydowało, że wybrał Pan ten dom?

U: Dużo miejsca posiadamy na posesji i fajne miejsce, bo blisko do mechanika i stacji benzynowej. I można powiedzieć, że prawie na środku San Andreas.

R: Jak ten dom trafił w Pana ręce?

U: Najpierw jeden zwolnił się, to wraz z harnasiem podjechaliśmy i zajęliśmy właśnie ten, który stoi za nami, na drugi czekaliśmy aż się zwolni do godziny 24 i udało się wykampić.

R: Jest Pan zadowolony z tej lokalizacji?

U: Jestem bardzo zadowolony z lokalizacji prawie sam środek San Andreas. To jeszcze blisko, do mechanika i stacji benzynowej, jeszcze dodam że jestem bardzo zadowolony, z graczy co tu mieszkają w Fort Carson.

2066508978_gifotoczenie.thumb.gif.5fadc4202d249ab37bc9d1274057e7a2.gif

R: Długo Pan tutaj mieszka?

U: Dokładnie 3 dni.

R: Czy warto tutaj mieszkać?

U: Myślę, że tak jest obok mechanik, też jest to mniej więcej środek mapy i wszędzie blisko można dostać się, gdzie tylko się podoba.

R: Mieszka Pan tutaj sam, czy na przykład z rodziną?

U: Mieszkam ze znajomymi, w skład wchodzi: @Harnas, @Kaletson, @shaggy oraz @Seregz.

R: Ile pojazdów zmieści się na terenie domu?

U: Nie mam pojęcia dokładnie, ale jak dobrze ustawimy pojazdy, żeby był przejazd to około 20 lub 25 pojazdów się zmieści na posesji.

R: Co mógłby Pan opowiedzieć o swoich pojazdach, które tutaj stoją?

U: Zaczniemy od Pojazdów lokatora @Harnas - posiada on Mombeam w pb w dość niskim id, Pervion posiada felgi z niskie id. Następnym pojazdem jest latające Faggio, i ostatnim pojazdem jest Uranus 5 na serwerze id 949 pojazd będzie robiony pod projekt.

510955225_gifautoharnas.thumb.gif.3dbe1741438b9c68e5caee6a65689110.gif

Teraz zapraszam do moich pojazdów, są to: Deluxo kupowane salonowo zamontowałem mu Wyścigowy 3, ECU 4, turbo 5, gwintowane zawieszenie, oraz poszerzenia i felgi fajna furka do pośmigania, jedynym minusem jest v-max i spora cena. Następnym autem to Sentinel ecu turbo gwintowane zawieszenie oraz poszerzenie i lampki itp. Kolejne auto to czyściutki Uranusik 1.9pb przemalowałem tak jak ma @Harnas by ładnie wyglądał. Potem 2 Waltoniki, które robią za bramę, aby ludzie nie wjeżdżali jakimiś yankee itp. I wisienka na torcie, czyli squalo 2ns różowy licznik i klucze, odkupiona od frendzela  pozdrawiam. Z moich pojazdów to tyle, dziś jeszcze coś dokupię. ;D

807529657_gifautokradinusz.thumb.gif.0b5706730776370ca77d64ef55e5b9fa.gif

Teraz pokażemy auta @Kaletson, tutaj Club pierwszy na serwerze bodajże, zamontowanie ma: ecu, turbo, Wyścigowy 3 i poszerzenia gwintowanie, zawieszenie.

1450429210_ramkaclub.thumb.png.74429b8b87dbb3a301b9f409e9902c80.png

Teraz przejdźmy do pojazdów @shaggy. Posiada Monroe lampki czerwone i szybki, chyba seta czy ma cos więcej tego nie wiem.

141273722_ramkamonre.thumb.png.ef616a095b8f56ad00709ed501051454.png

I zostały nam pojazdy gracza @Seregz. Posiada Previon niskie id szybki chyba 80 albo 50%, bodajże ecu turbo i fajne vizu nie przesadzone.

597672339_ramkaprevion.thumb.png.840c15d88c3902bb53b0c5861b0cea65.png

R: Jakie są plusy posiadania takiego domu?

U: Tak jak mówiłem, sporo miejsca oraz wszędzie blisko i miła okolica z spoko graczami wokół.

R: Jakie są minusy posiadania takiego domu?

U: Wydaje mi się, że nie ma - jedynym takim minusem, jest sporo wjazdów i trzeba je zastawiać, aby gracze nie wjeżdżali.

R: Co możemy znaleźć wewnątrz domu?

U: Pewnie, zapraszam za mną. Tutaj mamy taki salon przepraszam za syf, kolega nie posprzątał, @Kaletson ciągle je i nie sprząta po sobie.

Tutaj mamy kuchnie kuchnia jak kuchnia jest mikrofala lodóweczka nawet TV. Tutaj mamy toaletę, jest prysznic, wanna i wiadomo zlew kranik itp.

1028286378_gifrodek.thumb.gif.3877bd8f82c30469e3cddfa1180e36ac.gif

R: Jakie jest Pana ulubione pomieszczenie?

U: Nie zastanawiałem się nad tym zbytnio, ale chyba salonik.

R: A jaka była pierwsza nieruchomość Pana?

U: Z tego, co pamiętam to jakaś mała przyczepka koło, Blueberry takie mini osiedle z przyczepkami tam jest.

R: I mam ostatnie pytanie, które może ciekawić czytelników.
W jaki sposób Pan zarobił na to wszystko, może jakieś rady jak Pan do tego doszedł?

U: Dam wam graczom rade, handel autami i dużo prac dorywczych, co do handlu to kupujcie wszystko jedynym aspektem, jest dobra cena jeżeli cena jest dobra to kupujcie ile wlezie. 😉

R: Także pozdrawiamy, dziękuję bardzo za poświęcony czas, miłego dnia Panu życzę!

U: Również dziękuje i pozdrawiam wszystkich graczy. 😉

946445103_ramkakoniec.thumb.png.432c6d79f1574fb14c718d2ef1034021.png

671691827_PASEKZLOGO.png.44203d4dc5f533a6f07d90fbd33edd1d.png

Autor: @VoTeR.
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.