Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jak to jest rozpoczynać swoją przygodę na serwerze? Wywiad z nowym graczem.

MySzYsTaRy

Rekomendowane odpowiedzi

Gr4GqqN.png

naTqDnE.png

Witam, dzisiaj chciałbym zaprezentować Państwu wywiad z nowym graczem na serwerze. Zapraszam! 

Gzqqb1L.png

R- Redaktor: @MySzYsTaRy        U- Uczestnik wywiadu: @bulson123

R: Witam, Pressman MySzYsTaRy - Redakcja prasowa Project News.

U: Witam serdecznie.

R: Czy mógłbym Panu zadać kilka pytań?

U: Naturalnie, postaram się na wszystkie odpowiedzieć.

R: Zacznijmy od podstaw. Niech Pan opowie coś o sobie.

U: Siema jestem Dawid, mam 16 lat, pochodzę z Warszawy, miasto biznesu. Chodzę do budowlanki na wykończeniówkę. Lubię grać w gry dynamiczne takie jak CS, MTA.

R: Jak trafiłeś na serwer i jakie były Twoje pierwsze odczucia co do serwera?

U: Trafiłem na serwer przez przyjaciół. Namówili mnie, abym zagrał, ale na początku byłem sceptycznie nastawiony na to, lecz nie miałem co robić, więc się skusiłem. Pierwsze odczucia były bardzo dobre, serwer wywarł na mnie ogromne wrażenie.

R: Skąd wziął się twój nick?

U: Ponieważ od małego nazywali mnie buła, bo byłem nieco grubszy.

R: Ile czasu grasz na serwerze?

U: Kiedyś grałem, ale że zapomniałem hasło, nie gram już na tamtym koncie. Obecnie mam przegranych 9 godzin i jak na razie dobrze mi idzie.

R: Jakie masz auto lub auta?

U: Obecnie mam jeden pojazd Previon 1.6.

R: Jaka jest twoja ulubiona praca?

U: Moja ulubiona praca, w której spędziłem wiele czasu to kosiarki, A druga to magazynier, ponieważ szybko się wbija repa

R: Masz zamiar w przyszłości dołączyć do jakieś frakcji?

U: Chciałbym, lecz muszę się bardzo starać, aby się tam dostać. To jest moje marzenie, aby w końcu osiągnąć jakiś większy cel w grze

R: Co chciałbyś osiągnąć na serwerze?

U: Chciałbym zostać strażakiem albo policjantem, ponieważ lubię jeździć samochodami i pomagać innym w trudnych sytuacjach.

R: Co najbardziej lubisz na serwerze?

U: Miłą atmosferę, bo są mili ludzie przyjemnie. Brak lagów na serwerze, bo na innych bardzo często je posiadałem.

R: Czy chciałbyś coś dodać na koniec?

U: Tak pozdrawiam Pana, ekipę koksów  i cały serwer Project dziękuję za wywiad.

R: Dziękuję, również pozdrawiam.

k1AwIr0.png

srlJ0Nh.png

eYCNLr3.png

Fhn432z.png

SSGt84E.png

eYCNLr3.png

LiEIzQh.png

NFAS945.png

Autor: @MySzYsTaRy
Korekta: @Kamcio.
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.