Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Opuszczone i porzucone - URBEX #6

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

XaYzfv7.png

Witajcie. Dzisiejszy artykuł będzie trochę inny, bo to nie ja będę opowiadał, ale pewna osoba którą poznacie za chwilę. Zajmiemy się miejscem ,które ma naprawdę bardzo straszną przeszłość. W tej historii króluje mafia oraz ludzkie cierpienie. W dzisiejszym artykule poznacie historię miejsca obok którego każdy z Was przejeżdżał i zastanawiał  się, dlaczego jest zamknięte. Ale nie przedłużając, zapraszam do zapoznania się z artykułem o mrocznym klubie nocnym w Bone County.

5V20MaL.png

Gzqqb1L.png

R: Kamcio.  U: Uczestnik

R: Witaj, dzięki, że zgodziłeś się opowiedzieć mi coś o tym miejscu.
U: Cześć, mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i będzie pełna anonimowość.
R: Tak jak się umawialiśmy. 
U: Okej, a więc zaczynajmy. Dwa lata temu wyszedłem z więzienia, siedziałem za masowe pobicia, porwania oraz za narkotyki. Byłem członkiem mafii pod którą podlegał właśnie ten klub nocny, głównie zajmowałem się tam ochroną, przeważnie było nas pięciu na ochronie, każdy miał jakiś przydział, ale to było różnie. Zamknęli mnie całkiem przypadkiem, dostałem zawału serca na ulicy, przechodnie wezwali karetkę, niestety trafiłem do szpitala. Po wybudzeniu się wiedziałem, że coś jest nie tak, każdy tak dziwnie się na mnie patrzył, musieli mnie poznać, w końcu byłem poszukiwany listem gończym. Po wyjściu ze szpitala miałem wrażenie, że ktoś mnie obserwuje, aż pewnej nocy do mojego mieszkania weszła policja i mnie aresztowali. 
R: Jak to się stało, że trafiłeś do mafii?
U: Zwykły nastolatek, ojciec pił, wiecznie brakowało pieniędzy, drobne kradzieże, handel narkotykami i tak się potoczyło, aż trafiłem tam.
R: Powiedz mi coś o tym klubie, kto tam głównie przychodził.
U: Klub nocny, wiadomo o co chodzi. Ale nie był to taki zwykły klub, kobiety które tam trafiały pochodziły z bogatych rodzin, głównie z Los Santos, ale czasami trafiała się jakaś z San Fierro, moja mafia omijała szerokim łukiem Las Venturas, ponieważ działała tam inna mafia, a jako, że chcieliśmy żyć w zgodzie i nie robić sobie problemów nawzajem to podzieliliśmy się terenami. Kobiety były porywane w celu zażądania okupu i wszystkie właśnie tam trafiały, a my jako mafia cieszyliśmy się z dodatkowego zarobku. Przeważnie potem był sprzedawane innej mafii, a kontakt po otrzymaniu okupu został urywany. W tym budynku wszystko wyglądało na legalne, mieliśmy nawet kontrole policyjne, które nigdy nic nie wykazały, wszyscy byli zastraszeni. Głównie przychodzili tutaj jacyś bogaci ludzie, ale też nie każdy, przeważnie ktoś był w jakimś mniejszym lub większym stopniu związany z mafią, ale najczęściej byli to członkowie innych mafii z którymi wtedy handlowaliśmy bronią oraz narkotykami. 
R: Ile siedziałeś w więzieniu ? 
U: Dostałem dożywocie, ale za dobra sprawowanie i chęć poprawy mój wyrok został skrócony do 
R: A wiesz może co się stało z pozostałymi członkami mafii ?
U: Część dalej siedzi i już raczej nie wyjdą z więzienia, kilku zginęło, a reszta zniknęła bez śladu.
R: Czy chciałbyś wrócić do dawnego życia ?
U: Absolutnie, bardzo mnie teraz to wszystko męczy, korzystam z pomocy psychologa i oddałbym wszystko, żeby nie popełnić tego błędu jakim było wstąpienie do mafii.
R: Dzięki za rozmowę, trzymaj się.
U: Cześć.

k1AwIr0.png

MO2QUjj.gif

A poniżej dodatkowo kilka zdjęć od uczestnika wywiadu:

4I0WjtB.gif

NFAS945.png

Autor: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.