Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji - <Francik>

Karoleq112

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Karoleq112
Nick oskarżonego: @Francik
Powód: Nie znajomość ulic złe traktowanie klienta
Dowody:
Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?
(2) Karoleq112: las brancas
(12) Francik: nie ma takiego miasta
(2) Karoleq112: los santos los santos

(12) Francik: jak chcesz sie bawic w egzaminatora to ci nie wychodzi
(2) Karoleq112: tam mam auto

(12) Francik najpierw w jednej lokalizacji zas w      drugiej

(2) Karoleq112: czyli pan nie wie gdzie jest los santos los santos
(2) Karoleq112: ?
(12) Francik: wiec wybierz jedna bo inaczej anuluje twoj kurs

(2) Karoleq112: czyli pan nie wie gdzie jest los santos los santos
(2) Karoleq112: ?
Zostałeś wysadzony z pojazdu.
✔ Kurs dobiegł końca. Zapłacono 0.14$ za przebyty dystans 0.05km.

(2) Karoleq112: pracownik nie zna ulic
(2) Karoleq112: piszę skarge 😄
(12) Francik: wywalili cie to sie zemscisz na innych smieszny jestes
Opis sytuacji: Chciałem żeby taksówkarz @Francik zawiózł mnie do Las Brancas odpowiedział dobrze bo takiego miasta nie ma. Potem zobaczyłem że mam auta na ulicy Los Santos Los Santos więc poprosiłem go żeby tam mnie zawiózł lecz odmówił. Pisząc do mnie że mnie wyrzucili z frakcji to nie oznacza to że będę do każdego pracownika SATC wchodził i prosił by mnie zawieźli jednak ty @Francik nie znałeś ulicy. Jako pracownik powinieneś znać wszystkie lokalizację i się w nich orientować. To już nie moja wina przychodząc do tej frakcji powinieneś wiedzieć że taka sytuacja może się zdarzyć. Czekam na wypowiedź @Turbo i twoją.

P.S >> [12] Francik: informuję cię o skardze na forum

Witam, jako członek zarządu mogę wypowiedzieć się za Turbo, Francik jest ADEPTEM, a nie pełnoprawnym pracownikiem, czyli jak można wywnioskować uczy się. Poza tym lokalizacji Los Santos Los Santos jest więcej niż tylko jedna, mogłeś spróbować napisać dokładniej gdzie znajduję się twój pojazd. 

Zachował się nie właściwie, nie powinien wyrażać w ten sposób, lecz sprawdzanie adeptów poprzez dawanie im takich lokalizacji też nie jest właściwym zachowaniem, jeśli miałeś tam swój pojazd, powinieneś spróbować napisać dokładniej gdzie on się znajduje. 

Witam, Adept Francik San Andreas Transport Corporation się kłania.

Odpowiadam na napisaną na mnie skargę.

Wsiadłeś do taksówki poprosiłeś mnie abym cię zawiózł na lokalizację Las Brancas napisałem, że nie ma takiej miejscowości ponieważ jest jedynie z podobnych Las Barrancas po czym ty uznałeś, że jednak pojazd masz na Los Santos los santos. Los Santos los santos masz parę lokalizacji ponieważ masz krótki odcinek mosty ls oraz masz drogę los santos international. Byłeś pasażerem, który nie wie co chce najpierw w jednej lokalizacji masz pojazd zaś w drugiej. A twój kolega tak samo stoi obok ciebie wsiadasz do taxi i grozisz skargą. Jesteśmy adeptami egzamin przygotowuje nas do tego byśmy znali miejsca, a nie za przeproszeniem upierdliwi gracze.

Problemy gracz może mieć do innej osoby ale pytanie czy jak by mu dało się lokalizację to ciekawe czy by wiedział gdzie jechać.

Tak jak pisałem powyżej, Francik jest adeptem i uczy się, nie musi znać wszystkich lokalizacji na pamięć oraz takich podchwytliwych gdzie różnica jest kilku liter, nie powinien wyrażać się w ten sposób, lecz nie jest to wystarczający powód do ukarania członka frakcji. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.