Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Szal0ny

Pan*Marian

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5082
Login: maniek02.94
Nick oskarżonego: Szal0ny
Powód skargi: niesłuszne odholowanie źle zaparkowanego pojazdu
Data zdarzenia: 13.04.2012 około godziny 18.40
Dowody:  w sumie brak, jedynie to że pojazd znajduje się na parkingu policyjnym (załącznik)
Opis sytuacji: gracz wyżej wspomniany napisał do mnie "e" " odholowałem Twój samochód na PP" po czym ja sie go zapytałem jakie ma dowody i żeby je wysłał do mnie na forum w prywatnej wiadomości, a ten zero odzewu ( również gdy pisałem mu że będzie skarga)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: brak...

Pozdrawiam i liczę na rozpatrzenie mojej skargi,

maniek

MTA_ San Andreas 13.04.2021 19_00_07.png

Zacznijmy od tego że nie napisałem tego w taki sposób jak wymieniłeś wyżej więc tutaj już widzę że nieźle poleciałeś po temacie.

Kolejna sprawa to jest taka że napisałeś to w złym dziale.

Kolejna sprawa to taka że jeżeli to ty chcesz żebym ci to pokazał to napisz ty do mnie na pv bo to ty chcesz żebym ci to wysłał.

A już ostatnia sprawa to https://imgur.com/a/E4BLbsq

Następnym razem jak chcesz coś dostać od kogoś to napisz ty do niego a nie że ktoś ma robić coś co ty zechcesz 🙂 .

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.