Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Tajemnicze zniszczenia aut!

Poziomeq

Rekomendowane odpowiedzi

H6EzUug.png

Witam, w dniu dzisiejszym przedstawię Państwu historię o znikających autach! Zapraszam!

pnpasek.png.c100f6891dbc14b832851d5c53fdf6be.png.b4d4d31fbdd03ef0cda8485f8e385656.png

Zacznijmy od tego, iż auta zaczęły znikać pod koniec XX wieku. Policja do dziś nie znalazła sprawców. Dlaczego sprawców? Ponieważ kilka zdarzeń miało miejsce w tym 
samym czasie!

VDgjwdI.png.efbab21e9f5c0801b2cfdab446fbcb1e.png

W dniu 20.10.1997 został zgłoszony pierwszy przypadek zniknięcia auta, które zostało odnalezione w wodzie przy niewielkiej plaży znajdującej w Palomino Creek.
500 metrów dalej w lesie została znaleziona Manana, która miała jeszcze ciepły silnik i najprawdopodobniej miała zostać zatopiona. Czy policja prawie złapała sprawcę?
Najprawdopodobniej tak, gdyż w okolicy lasu odjechało auto. Rankiem ok. 7.30 dnia 30.10.1997 odnaleziono porzucone auto, ale tym razem na plaży w Los Santos.

v3H65CX.gif

pnpasek.png.c100f6891dbc14b832851d5c53fdf6be.png.b4d4d31fbdd03ef0cda8485f8e385656.png

KAfifYN.png

Do dziś nie znaleziono sprawców, lecz pod koniec zeszłego roku zostało zgłoszone zaginięcie auta marki Sultan. Zostało ono odnalezione na tej samej plaży w Palomino Creek co w 1997 roku.
Policja postanowiła zagłębić się w sprawę i zaczekać na kolejny ruch bandytów, ponieważ wiedzieli oni, że na tym się nie skończy, nie musieli, długo czekać podczas patrolu w Los Santos policjanci zauważyli ogień,
było to auto, Godzinę później właściciel przyszedł na komisariat, aby zgłosić zaginięcie, Na wiadomość o spaleniu auta powiedział ze łzami w oczach, że to jedyne co miał.
Kolejnego dnia w lesie został odnaleziony Flash, który był doszczętnie zniszczony. Kolejny pojazd został wrzucony do rzeki. 

1BKuXV8.gif

Wczoraj (21.03.2021) leśniczy odnalazł auto obok, którego leżały zwłoki 23-letniego Johna K. policjanta z Los Santos, który miał na dziś przywieść odciski palców oraz inne dowody. Po uszkodzeniu auta można zauważyć, że najprawdopodobniej przed kimś uciekał i uderzył w drzewo! Bagażnik, w którym były dowody był otwarty i pusty. Policja postanowiła od razu zająć się tą sprawą.

WUCcVMW.png

Policja dalej, nie odnalazła sprawców, lecz zawęzili poszukiwania w okolicach Palomino Creek oraz Los Santos, gdyż tam się działy wszystkie zniszczenia!

Gzqqb1L.png.35996a99457caccf5580129cd6c2429c.png

Pisząc, ten artykuł skontaktowałem się z byłym policjantem, który zajmował się ową sprawą w 1997 roku. Zgodził się udzielić wywiadu!

8Yg8njg.png

- Trainee @Poziomeq     Były Policjant @TrevorPL

Witam, czy mam przyjemność z Panem Trevorem?

Witam, tak to ja!

- Czy mógłby Pan odpowiedzieć na kilka pytań?

Jasne.

- Czy pomaga Pan w śledztwie w tym roku?

Tak, pomagam. Z tego względu, iż miałem już z tą grupą do czynienia.

- Czy prowadzenie tego śledztwa było ciężkie? 

Jak najbardziej. Często nie sypiałem i miałem problemy zdrowotne przez tę sprawę.

- Dziękuję za wywiad, życzę miłego dnia.

Nie ma problemu.

NFAS945.png

Autor: @Poziomeq
Grafika: @Tosiek
Korekta: @Kamcio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.