Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza EJYOL

urbanixon.gs

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11996
Login: urbanixon
Nick oskarżonego: EJYOL
Powód skargi: taran utrudnianie pracy 
Data zdarzenia: 10.04.2021 około 21:20
Dowody: ((troche zbugowane nagranie przez gre w oknie ale widać wszystko))

Opis sytuacji: Jechałem sobie oddać śmieci na sweeperze i dołączałem sie do ruchu i gracz mnie staranował po czym chciał żebym mu zapłacił odmówiłem zapłaty ponieważ nic nie zrobiłem po czym zepchnął mnie z górki 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [36] EJYOL: informuje cie tylko o skardze na forum 🙂

Wina leży tutaj ewidentnie po twojej stronie, pomijając fakt jechania pod prąd z autostrady, nawet nie obejrzałeś się co się dzieje po twojej prawej stronie tym samym doprowadzając do kolizji.

Nie wyciągnę tu konsekwencji, chyba że jesteś chętny ku temu, by zabrać Ci prawo jazdy.

Skargę odrzucam, natomiast gracza EYJOL ostrzegam, by to był ostatni raz, gdzie spycha kogokolwiek z drogi. W innym wypadku konwekwencje będą natychmiastowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.