Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Cmentarz Los Santos a może coś więcej?

badus*

Rekomendowane odpowiedzi

rbP5ZZe.png

VDgjwdI_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Witajcie, zapraszam Was na mój artykuł odnośnie cmentarzu w mieście Los Santos. Miłego czytania.

5V20MaL_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

W roku 1994 powstał cmentarz w Los Santos niedaleko wyjazdu na autostradę. Od momentu wybudowania zaczęto tam chować zmarłych członków rodzin.

Po 3 latach na cmentarzu zaczęto chować członków gangów, którzy polegli na polu bitwy wydaje się to normalne, lecz nie do końca, gdy pochowano przywódcę gangu Vagos.

W momencie chowania lidera na cmentarzu rozpętała się wojna Vagosów i Ballasów zginęło wtedy bardzo dużo cywilów. Na chwilę obecną zawsze o godzinie 20:00 słychać strzały z kultowej broni AK-47.

Do tej pory ciała nie zostały odnalezione, lecz pistolety nawiązujące do tego incydentu, już tak, każdy jest ciekaw czy kiedyś rozwiąże się ta sytuacja.

5V20MaL_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Gzqqb1L_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

R - StaRy      S - Świadek

- Witaj, chciałbym Ci zadać kilka pytań odnośnie do wydarzenia z 1997.r.

S - Witam Serdecznie, oczywiście odpowiem.

- A więc tak, może najpierw się przedstaw.

S - Nazywam się Marek Łuszkiewicz mam 50 lat, mieszkam w Los Santos.

- Dobrze, dziękuje, przechodzimy do pytań.

S - Okej.

- Jak wyglądała Pana sytuacja, jak udało się przeżyć tą strzelaninę?

S - Było spokojnie, pogrzeb trwał w ciszy i żałobie nagle podjechało auto gangowe wybiegło z 10 Balasów i zaczęli strzelać do każdego i do wszystkiego, co się da. Przeżyć udało mi się fartem, schowałem się w koszu na śmieci.

- Rozumiem, ile osób zginęło, jeżeli Pan pamięta?

S - Z tego, co pamiętam zginęło około 20 osób w tym ksiądz.

- Czy dalej na cmentarzu są paranormalne zjawiska i słychać strzały?

S - Ostatnio tam byłem, tydzień temu w godzinach wieczornych dokładnie 21:30, otaczała mnie nie miłą atmosferą, czułem niepokój i gdy zbliżyłem się do grobu lidera gangu słyszałem strzały i uciekłem.

- Bardzo Ci dziękuje za udzielenia mi informacji, miłego dnia!

S - Dziękuje i również życzę miłego dnia cześć!

k1AwIr0.png

y9GIhWw.png

hwoTvgc.png

NFAS945.png

Autor: @StaRy
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.