Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z Rays

biggi

Rekomendowane odpowiedzi

8VRYQdZ.png

naTqDnE.png

W kolejnym artykule z serii "Wywiady z graczami" zawitał @RayS dziękuje mu bardzo za wywiad.

Gzqqb1L.png

R-Redaktor- @biggi        U-Uczestnik- @RayS

R– Cześć! Z tej strony Redaktor biggi w Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?

U– Witaj, z wielką chęcią.

R- To na początek, opowiedz nam coś o sobie, czym się, się zajmujesz itp.

U- Jestem biznesmenem, zajmuję się i prowadzę dobrze prosperujące firmy. W wolnym czasie pogrywam w różne gry.

R- Powiedz mi jak trafiłeś na serwer i jakie były twoje pierwsze odczucia co do serwera.

U- Serwer polecił mi mój dobry kumpel. Na pierwszy rzut oka serwer wydawał się być bardzo fajny i przyjemny.

R- Twój nick to Rays skąd się wziął?

U- To długa historia, jakoś 2 lata temu na pewnym serwerze zobaczyłem gracza z nickiem Ray bardzo spodobał mi się ten nick, a jako iż był zajęty pomyślałem, żeby dopisać jakąś literę i tak oto jest Rays.

R- Jakie było twoje pierwsze auto?

U- Moim pierwszym autem na serwerze było białe Elegy.

R- Na serwerze przegrałeś ponad 500 godzin, to całkiem sporo, nie żałujesz tylu godzin poświęconych grze?

U- Nie żałuję ani minuty poświęconej na grę, ponieważ czas, w którym się dobrze bawisz nie jest czasem straconym.

R- Co osiągnąłeś przez całą swoją rozgrywkę, aż do teraz?

U- Przez całą rozrywkę osiągnąłem majątek w okolicach 2kk i dość niezła rozpoznawalność na serwerze.

MXcxipK.gif

R- Czy podczas swojej, kariery’’ na serwerze miałeś okazję być w jakichś frakcjach?

U- Niestety nie było mi to dane, lecz będę się starał, aby do jakiejś dołączyć.

R- Jesteś teraz w organizacji Gingerbreads, opowiedz nam o niej.

U- Jest to bardzo dobra organizacja z super ludźmi i atmosferą bardzo dobrze mi się w niej gra.

R- Jakie pojazdy posiadasz na koncie?

U- Na koncie posiadam mój jedyny pojazd, którym jest jedno z niewielu dostępnych na serwerze Turismo.

R- Masz w planach kupić jakieś nowe autko?

U- Tak, planuje zakup drugiego auta, aczkolwiek jeszcze nie zdecydowałem jakie to będzie auto.

R- Chciałbyś coś zmienić na serwerze czy wolisz zostawić tak jak jest aktualnie?

U- Według mnie serwer bardzo dobrze się rozwija, aczkolwiek dodałbym nową pracę, ponieważ teraźniejsze są już trochę monotonne.

R- Dziękuję Ci bardzo za poświęcenie mi twojego czasu, do zobaczenia.

U- Również dziękuję, do widzenia.

5V20MaL.png

k1AwIr0.png

Hm17PVD.png

iYtAq1L.png

fmL4zF3.png

NFAS945.png

Autor: @biggi
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.