Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z NaFazie

biggi

Rekomendowane odpowiedzi

55Ty2r9.png

naTqDnE_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Dzisiejszy wywiad postanowiłem przeprowadzić z graczem @NaFazie - zapraszam do czytania.

Gzqqb1L_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

R- Redaktor @biggi               U- Uczestnik @NaFazie

R: Cześć! Z tej strony Junior Pressman biggi z Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?

U: Jasne!

R: To na początek, opowiedz nam coś o sobie, czym się zajmujesz itp.

U: Mam na imię Bartek, mieszkam na Podkarpaciu, mam 20 lat, na co dzień pracuje, w wolnej chwili lubię spędzić czas na ProjectRPG.

R: Powiedz mi, jak trafiłeś na serwer i jakie były twoje pierwsze odczucia co do serwera.

U: Po upadku znanego serwera, rozpocząłem poszukiwania innych serwerów i tak trafiłem na ProjectRPG. Serwer zaprezentował się bardzo dobrze, jest tutaj dużo nowości, których nie było na tamtym serwerze.

R: Pogrywasz w inne gry prócz MTA? Jeśli tak, jakie są to gry?

U: Sporadycznie w CS GO.

R: Jesteś założycielem organizacji "Gitara Siema" opowiedz coś o niej.

U: Jest to reaktywacja organizacji z innego serwera, na którym przez bardzo długi okres była prowadzona, organizacja jest dla każdego gracza, nie ma u nas wywyższania się czy faworyzacji, jest także bardzo miła atmosfera, posiadamy także kilka fajnych pojazdów.

R: Twój nick to NaFazie skąd się wziął?

U: Pewny gracz miał nick NaLajcie, więc pomyślałem, że zostanę NaFazie.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?

U: Pierwsze moje auto było Manana, które do dzisiaj mam i nie zamierzam sprzedać.

R: Na serwerze przegrałeś ponad 170 godzin, to całkiem sporo, nie żałujesz tylu godzin poświęconych grze?

U: Nie żałuje, bardzo dobrze spędziłem czas.

R: Co osiągnąłeś przez całą swoją rozgrywkę - aż do teraz?

U: Osiągnąłem parę fajnych pojazdów i utworzyłem organizację, w której jest bardzo dobra ekipa.

R: Czy podczas swojej „kariery” na serwerze miałeś okazję być w jakichś frakcjach?

U: Jestem aktualnie we frakcji SARA, jest to moja pierwsza frakcja na serwerze.

R: jakie pojazdy posiadasz na koncie?

U: Są to pojazdy raczej z niższej półki, więc nie ma czym się chwalić.

R: Masz w planach kupić jakieś nowe autko?

U: Tak, chciałbym kupić sultana.

R: Chciałbyś coś zmienić na serwerze, czy wolisz zostawić - tak jak jest aktualnie?

U: Myślę, że nie ma co zmieniać, aczkolwiek jakaś nowa praca by się przydała.

R: Czy kiedykolwiek myślałeś o opuszczaniu serwera?

U: Jeszcze takich myśli nie miałem.

R: Dziękuję Ci bardzo za poświęcenie mi twojego czasu, do zobaczenia na serwerze.

U: Do zobaczenia miłego dnia.

k1AwIr0_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

HChXLpv.gif

jHTysIE.png

PdeWfDK.png

NFAS945.png

Autor: @biggi

Grafiki: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.