Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na djzoladek

<3TAGO.mir<3

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8844
Login: pablooo52
Nick oskarżonego: djzoladek
Powód skargi: Próba wyłudzenia kasy i zastraszanie przez jego kolegę.
Data zdarzenia: 24.03.2021r ok. godz. 16.20
Dowody: mam logi ale podam na pv bo jest tego dużo. I nie zmieści się w skardze tyle mb.
Opis sytuacji: Grałem sobie jak zawsze na serwerku i zarabiałem kaske na kosiarkach. Po jakiś 4 minutach zarabiania pisze do mnie osoba oskarżona żebym jej oddał pieniądze które mi pożyczyła wczoraj. Ja żadnych pieniędzy nie pożyczałem. Po jakimś czasie postanowiłem odpowiedzieć tej osobie żeby przestała wymyślać i przestała do mnie wypisywać.  No to oskarżony zaczął mnie wyzwać i zastraszać że będziemy się widzieć na forum. Odpowiedziałem że czekam to zaczął mi wbijać na rodzinę, dostał mute na tydzień to odezwał się jego kolega który mówił, że jest niby gangsterem i pożałuje i nie znam dnia godziny w której będzie po mnie XD.  Ogólnie śmieszy mnie ta sytuacja i chłop myślał że się przestraszę ale mu nie  pykło.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.cc840d4840f91cedf8df17c0e302aed6.png

XDDD nie znam dnia ani godziny było na temat czasu oczekiwania na skarge to tak dla jasności no i nie dodałem że będzie po tobie.
Chce ci tylko powiedzieć, że zwyczajnie została z ciebie zakręcona potężna beka, kolega zwyczajnie wybrał losowe id i zaczął do ciebie pisać bo chyba ciężko żeby komuś pożyczył kase skoro w tamtej chwili jego konto miało ledwo godzinę XD

Jedyną karę jaką zrozumiem w tej sytuacji to jakiś mute na godzine za zawracanie dupy na pm, a nie pożegnanie z serwerem jak to określiłeś w wiadomościach

szczerze mi szkoda moderacji która będzie musiała przeczytać te wszystkie nasze logi bo taką skargą tylko zmarnujesz ich czas, może chociaż będą mogli się pośmiać

pozdrawiam i miłego dnia życze

Witam Pablo, cała sytuacja która wynikła jest efektem zwykłego nieporozumienia. Moje konto w chwili pisania z Tobą miało niewiele ponad godzinę istnienia więc niemożliwym było pożyczenie od Ciebie pieniędzy wczoraj.
Karę dostałem na serwerze, nawarzone piwo musi zostać wypite. 
Pozdrawiam kolege

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.