Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na frakcję <SAPD> Burgundy

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Rendirock

Nick:Rendirock

Serial:69C214A221684B6CA8B12BE9C50522F3

Data zdarzenia: 19.03.2021 - 23.03.2021

Opis sytuacji: Witam, owy Lider dopuścił się do złamania własnego regulaminu, dawanie "namysłu" do faworyzacji (W sensie jak kogoś nie lubi to się nie dostanie), wyciąganie informacji z discorda frakcji oraz udostępnianie ich, oraz niegodnie reprezentuje swoją frakcję. Przejdźmy do pierwszej sprawy, złamanie jego własnego regulaminu punktu §3, podpunkt §3.1 (cyt. §3.1 Każdy funkcjonariusz ma obowiązek godnie reprezentować mundur oraz całą frakcję, na służbie, jak i poza nią), oraz §3.2 (cyt. §3.2 Każdy funkcjonariusz ma obowiązek zachować pełną kulturę osobistą na komunikatorach Mumble oraz Discord), owy Lider dopuścił się tego na discordzie jak i forum ( 2 pierwszy screeny), czy odpowiedź na poniższym screenie była na miejscu? Dodatkowo Lider frakcji stale wywołuje jakieś zaczepki w moją stronę, jak widać na stronie rekrutacji został wstawiony filmik z YouTube, wskazuje to na brak profesjonalizmu tej osoby oraz wyśmiewania się z pewnych osób tym samym wskazuje to na niegodne reprezentowanie frakcji (przyśmiewcze). Drugie oskarżenie odnośnie dawania "namysłu" do faworyzacji, lider napisał "Takie osoby jak Rendirock raczej w SAPD nie zawitają", jest to jawny dowód faworyzacji w jego frakcji, gdy pewnej osoby nie lubi ma ona już nie dostać się do frakcji? Wyciąganie informacji z frakcji/udostępnianie takowych informacji graczom na discordzie, owy Lider napisał "już jadę SWATami", w momencie strajku rzeczywiście znalazła się jedną jednostka policyjna w której był Burgundy, przyjechał pojazdem z działkiem wodnym. Na ostatnim screenie można zauważyć wyciąganie informacji (nie ważne czy to dla beki czy co, zostało napisane i powinno być tak samo karane). Burgundy cały czas naśmiewa się, zaczepia mnie na discordzie serwerowym oraz wyzywanie od "żałosnych" osób, ode mnie to tyle, czekam na decyzję CZF.

Świadkowie: Myślę że świadkowie nie są tu potrzebni wszystko można zobaczyć na discordzie serwera czy forum.

Dowody: Przepraszm że jest to podzielone na kilka spoilerów, nie mogłem wstawić więcej w jeden.

Spoiler

1731941693_Screenshot_20210323-1423432.thumb.png.15d4441b03b3a0774c6139b764463a14.png

Spoiler

1848972336_Screenshot_20210323-2130572.thumb.png.b8755b2f979ddb4ffed54ece2d9a8635.png

Spoiler

1402100827_Screenshot_20210323-1144472.png.704f5ea04c05c4b2e03125fae7e1e924.png

Spoiler

1074384426_Screenshot_20210323-2157502.thumb.png.7b6d6616ab62e8a470b6d477972dbbea.png

Spoiler

2123254978_Screenshot_20210323-2157582.png.1c3e16ec7c9c37b3793f84fb567bcbdc.png

Spoiler

479859627_Screenshot_20210323-2159282.png.2b1eb183a0d2761258e4eb1e0b523197.png

Spoiler

1106169356_Screenshot_20210323-2207292.thumb.png.925a282a50e41824b8a2058e089bfd79.png

Spoiler

1268228942_Screenshot_20210323-2207392.png.78aa5c137cb54f946410ae0ef73e8504.png

Spoiler

185816836_Screenshot_20210323-2206492.png.381a7e67f54e5a682d6d53b9a079a340.png

Witam, Chief of Police burgundy.

Dnia 23.03.2021 o 22:12, Rendirock napisał:

Witam, owy Lider dopuścił się do złamania własnego regulaminu, dawanie "namysłu" do faworyzacji (W sensie jak kogoś nie lubi to się nie dostanie), wyciąganie informacji z discorda frakcji oraz udostępnianie ich, oraz niegodnie reprezentuje swoją frakcję. Przejdźmy do pierwszej sprawy, złamanie jego własnego regulaminu punktu §3, podpunkt §3.1 (cyt. §3.1 Każdy funkcjonariusz ma obowiązek godnie reprezentować mundur oraz całą frakcję, na służbie, jak i poza nią), oraz §3.2 (cyt. §3.2 Każdy funkcjonariusz ma obowiązek zachować pełną kulturę osobistą na komunikatorach Mumble oraz Discord)

Jeśli dobrze widzę, to chyba wszystkie dowody na "zarzucone czyny" są przedstawione, gdy obowiązywał stary regulamin frakcji.

Przytoczę jeden punkt: (cyt. §9.9 Command Staff & Executive Staff ma prawo do nagięć / łamania regulaminu.)

owy Lider dopuścił się tego na discordzie jak i forum ( 2 pierwszy screeny), czy odpowiedź na poniższym screenie była na miejscu? Dodatkowo Lider frakcji stale wywołuje jakieś zaczepki w moją stronę, jak widać na stronie rekrutacji został wstawiony filmik z YouTube, wskazuje to na brak profesjonalizmu tej osoby oraz wyśmiewania się z pewnych osób tym samym wskazuje to na niegodne reprezentowanie frakcji (przyśmiewcze).

Pierwszego zrzutu ekranu nawet nie skomentuję, bo zarzucany mi czyn jest po prostu żałosny.

Na drugim zrzucie, jeśli przyjrzysz się godzinie, zobaczysz późną godzinę. Stwierdziłem fakt, że jest późna pora i nie rozumujesz za bardzo. Jeśli uważasz, że nazwanie kogoś mało bystrym jest obraźliwym, zalecam popracować nad swoją zawyżoną wartością i strasznie wielkim ego.

Co do zaczepek, na Twoim dowodzie (drugi zrzut ekranu) dokładnie widać Twoją wypowiedź, gdy się wtrąciłeś w bardzo krótką rozmowę na temat pewnej mapy z moderatorem Kowalem.

Drugie oskarżenie odnośnie dawania "namysłu" do faworyzacji, lider napisał "Takie osoby jak Rendirock raczej w SAPD nie zawitają", jest to jawny dowód faworyzacji w jego frakcji, gdy pewnej osoby nie lubi ma ona już nie dostać się do frakcji?

Jasną sprawą jest fakt, że nie przyjmę osoby, której prawie cała (o ile nie cała) frakcja nie trawi. Jesteś tzw. "dzieckiem JP", takich osób, które wprowadzą negatywną atmosferę oraz negatywną opinię na temat frakcji nie przyjmę do frakcji.

Wyciąganie informacji z frakcji/udostępnianie takowych informacji graczom na discordzie, owy Lider napisał "już jadę SWATami", w momencie strajku rzeczywiście znalazła się jedną jednostka policyjna w której był Burgundy, przyjechał pojazdem z działkiem wodnym.

Na przedstawionym zrzucie ekranu jest przedstawiona tylko i wyłącznie moja wiadomość, dodatkowo jestem liderem frakcji, mam pełne prawo stwierdzić, czy dany ss w jakikolwiek sposób narusza wyciąganie informacji z frakcji czy nie.

Jak już niejednokrotnie pisałem i powtarzałem, przedstaw jakikolwiek dowód, że to ja byłem w armatce. Nigdy w życiu nie uczestniczyłem na żadnym strajku będąc na SWAT'ach, kolejny raz więc proszę o zaprzestanie rozpowszechniania fałszywych informacji.

Na ostatnim screenie można zauważyć wyciąganie informacji (nie ważne czy to dla beki czy co, zostało napisane i powinno być tak samo karane). Burgundy cały czas naśmiewa się, zaczepia mnie na discordzie serwerowym oraz wyzywanie od "żałosnych" osób, ode mnie to tyle, czekam na decyzję CZF.

Powtarzasz się, mógłbyś chociaż do OFICJALNEJ skargi się przygotować i ją przeczytać po napisaniu. Pozwolę sobie jednak zacytować moją powyższą wypowiedź.

"Na przedstawionym zrzucie ekranu jest przedstawiona tylko i wyłącznie moja wiadomość, dodatkowo jestem liderem frakcji, mam pełne prawo stwierdzić, czy dany ss w jakikolwiek sposób narusza wyciąganie informacji z frakcji czy nie."

"Na drugim zrzucie, jeśli przyjrzysz się godzinie, zobaczysz późną godzinę. Stwierdziłem fakt, że jest późna pora i nie rozumujesz za bardzo. Jeśli uważasz, że nazwanie kogoś mało bystrym jest obraźliwym, zalecam popracować nad swoją zawyżoną wartością i strasznie wielkim ego.

Co do zaczepek, na Twoim dowodzie (drugi zrzut ekranu) dokładnie widać Twoją wypowiedź, gdy się wtrąciłeś w bardzo krótką rozmowę na temat pewnej mapy z moderatorem Kowalem."

PS: Mój nick pisze się z małej litery, nie z dużej: burgundy.

23 minuty temu, burgundy napisał:

Witam, Chief of Police burgundy.

Jeśli dobrze widzę, to chyba wszystkie dowody na "zarzucone czyny" są przedstawione, gdy obowiązywał stary regulamin frakcji.

Przytoczę jeden punkt: (cyt. §9.9 Command Staff & Executive Staff ma prawo do nagięć / łamania regulaminu.)

Pierwszego zrzutu ekranu nawet nie skomentuję, bo zarzucany mi czyn jest po prostu żałosny.

Na drugim zrzucie, jeśli przyjrzysz się godzinie, zobaczysz późną godzinę. Stwierdziłem fakt, że jest późna pora i nie rozumujesz za bardzo. Jeśli uważasz, że nazwanie kogoś mało bystrym jest obraźliwym, zalecam popracować nad swoją zawyżoną wartością i strasznie wielkim ego.

Co do zaczepek, na Twoim dowodzie (drugi zrzut ekranu) dokładnie widać Twoją wypowiedź, gdy się wtrąciłeś w bardzo krótką rozmowę na temat pewnej mapy z moderatorem Kowalem.

Jasną sprawą jest fakt, że nie przyjmę osoby, której prawie cała (o ile nie cała) frakcja nie trawi. Jesteś tzw. "dzieckiem JP", takich osób, które wprowadzą negatywną atmosferę oraz negatywną opinię na temat frakcji nie przyjmę do frakcji.

Na przedstawionym zrzucie ekranu jest przedstawiona tylko i wyłącznie moja wiadomość, dodatkowo jestem liderem frakcji, mam pełne prawo stwierdzić, czy dany ss w jakikolwiek sposób narusza wyciąganie informacji z frakcji czy nie.

Jak już niejednokrotnie pisałem i powtarzałem, przedstaw jakikolwiek dowód, że to ja byłem w armatce. Nigdy w życiu nie uczestniczyłem na żadnym strajku będąc na SWAT'ach, kolejny raz więc proszę o zaprzestanie rozpowszechniania fałszywych informacji.

Powtarzasz się, mógłbyś chociaż do OFICJALNEJ skargi się przygotować i ją przeczytać po napisaniu. Pozwolę sobie jednak zacytować moją powyższą wypowiedź.

"Na przedstawionym zrzucie ekranu jest przedstawiona tylko i wyłącznie moja wiadomość, dodatkowo jestem liderem frakcji, mam pełne prawo stwierdzić, czy dany ss w jakikolwiek sposób narusza wyciąganie informacji z frakcji czy nie."

"Na drugim zrzucie, jeśli przyjrzysz się godzinie, zobaczysz późną godzinę. Stwierdziłem fakt, że jest późna pora i nie rozumujesz za bardzo. Jeśli uważasz, że nazwanie kogoś mało bystrym jest obraźliwym, zalecam popracować nad swoją zawyżoną wartością i strasznie wielkim ego.

Co do zaczepek, na Twoim dowodzie (drugi zrzut ekranu) dokładnie widać Twoją wypowiedź, gdy się wtrąciłeś w bardzo krótką rozmowę na temat pewnej mapy z moderatorem Kowalem."

PS: Mój nick pisze się z małej litery, nie z dużej: burgundy.

"Jeśli dobrze widzę, to chyba wszystkie dowody na "zarzucone czyny" są przedstawione, gdy obowiązywał stary regulamin frakcji." Jest to twój regulamin który jest dostępny od początku twojego "liderstwa", sam się załatwiłeś nieznajomością swojego regulaminu.

"Przytoczę jeden punkt: (cyt. §9.9 Command Staff & Executive Staff ma prawo do nagięć / łamania regulaminu.)" To ma oznaczać twoją wyższość nad wszystkimi? Podajmy przykład że administracja sobie może napisać taki punkt i napiszą że mogą włamywać się na konta bo są RCON'ami? (To tylko przykład). Dobrze, czyli według ciebie możesz łamać regulamin, faworyzacji, wyzywanie od żałosnych osób oraz jak wspomniałeś "Dzieci JP" to nic ciebie nie dotyczy? Bo dałeś sobie regulamin że możesz go całego łamać? Może najlepiej usunąć regulamin dla ciebie BO MOŻESZ GO ŁAMAĆ.

"Pierwszego zrzutu ekranu nawet nie skomentuję, bo zarzucany mi czyn jest po prostu żałosny." Dalej twoje dążenie do "żałosności", w trakcie twojej wypowiedzi była godzina 22:12, według ciebie to też odpowiednia godzina do wyzywania od żałosnych osób? Nawet w skardze nie potrafisz zachować kultury....

"Na przedstawionym zrzucie ekranu jest przedstawiona tylko i wyłącznie moja wiadomość, dodatkowo jestem liderem frakcji, mam pełne prawo stwierdzić, czy dany ss w jakikolwiek sposób narusza wyciąganie informacji z frakcji czy nie." Cała odpowiedź na to twoja oraz inne są na discordzie serwera. No tak przecież jesteś liderem MOŻESZ ŁAMAĆ REGULAMIN.

"Na drugim zrzucie, jeśli przyjrzysz się godzinie, zobaczysz późną godzinę. Stwierdziłem fakt, że jest późna pora i nie rozumujesz za bardzo. Jeśli uważasz, że nazwanie kogoś mało bystrym jest obraźliwym, zalecam popracować nad swoją zawyżoną wartością i strasznie wielkim ego." Dalsze obrażanie w skardze, potrafisz coś innego? Masz zero kultury nawet w skardze, co do twojej późnej pory to "XD" z tej wypowiedzi.

"Co do zaczepek, na Twoim dowodzie (drugi zrzut ekranu) dokładnie widać Twoją wypowiedź, gdy się wtrąciłeś w bardzo krótką rozmowę na temat pewnej mapy z moderatorem Kowalem." Wtrąciłem się tobie w rozmowę? Pomyśl może zanim coś takiego napiszesz, najpierw się o coś pytasz a potem piszesz że wiesz, nie wolno mi tego napisać według ciebie? Dalsze dążenie do tego żeby zrobić ze mnie "głupią" osobę i wstawianie rzeczy z słownika.

"Jasną sprawą jest fakt, że nie przyjmę osoby, której prawie cała (o ile nie cała) frakcja nie trawi. Jesteś tzw. "dzieckiem JP", takich osób, które wprowadzą negatywną atmosferę oraz negatywną opinię na temat frakcji nie przyjmę do frakcji." Dobrze, poproszę choć jeden dowód na to że wyzywałem skargę bądź pisałem te twoje "JP". Jestem nastawiony tylko negatywnie do ciebie przez to co robisz i próbujesz się bronić, do reszty osób nic nie mam, są to dobrzy ludzie którzy wykonują swoją pracę, oprócz ciebie.... Oczywiście że frakcja mnie będzie nie trawić bo jesteś liderem i taka osoba jak ja napisała na ciebie skargę i z automatu jestem w ich oczach "wyrzutkiem". Negatywną atmosferę? XD tego nawet nie skomentuje, ciekawe że w SARA nie robię żadnej negatywnej atmosfery.

"Jak już niejednokrotnie pisałem i powtarzałem, przedstaw jakikolwiek dowód, że to ja byłem w armatce. Nigdy w życiu nie uczestniczyłem na żadnym strajku będąc na SWAT'ach, kolejny raz więc proszę o zaprzestanie rozpowszechniania fałszywych informacji." Pisałeś takową wiadomość że to ty byłeś w tym pojeździe ale magicznie znikła wiadomość z discorda serwera, ciekawe.

"Powtarzasz się, mógłbyś chociaż do OFICJALNEJ skargi się przygotować i ją przeczytać po napisaniu. Pozwolę sobie jednak zacytować moją powyższą wypowiedź." Chłopie, piszesz coś o powtarzaniu się a na dole skargi zacytowałeś twoje wiadomości?

Nie, mam zamiaru się wypowiadać więcej co do tych dowodów chyba że dołączając nowe dowody, prosiłbym także o nie zamykanie skargi w celu dostarczenia nowych dowodów.

9 minut temu, Rendirock napisał:

Jest to twój regulamin który jest dostępny od początku twojego "liderstwa", sam się załatwiłeś nieznajomością swojego regulaminu.

Mój regulamin, który ja napisałem jest dostępny dopiero od paru dni, zrób krótki research przed napisaniem kolejnej odpowiedzi.

10 minut temu, Rendirock napisał:

To ma oznaczać twoją wyższość nad wszystkimi? Podajmy przykład że administracja sobie może napisać taki punkt i napiszą że mogą włamywać się na konta bo są RCON'ami? (To tylko przykład). Dobrze, czyli według ciebie możesz łamać regulamin, faworyzacji, wyzywanie od żałosnych osób oraz jak wspomniałeś "Dzieci JP" to nic ciebie nie dotyczy? Bo dałeś sobie regulamin że możesz go całego łamać? Może najlepiej usunąć regulamin dla ciebie BO MOŻESZ GO ŁAMAĆ.

Punkt był napisany przez starego lidera, w nowym regulaminie czegoś takiego nie ma. Jest to jeden z argumentów, który wystarczyłby, aby odrzucić Twoją skargę. Wszystkie zarzucane mi czyny są słabe i łatwo podważalne, co udowodniłem powyżej. Dodatkowo definicja słowa "wyzywać": 

Spoiler

image.png.6b6190780c90a05b6fb25dc1e75fde64.png

Oraz definicja słowa "żałosny":

Spoiler

image.png.56a71d302f5d4a0f8756d024cb09e4fd.png

Nie "zwymyślałem Ciebie, używając dosadnych lub wulgarnych słów". Tak jak wspomniałem w mojej poprzedniej wypowiedzi, jeśli określenie czegoś lub kogoś żałosnym, jest dla ciebie obraźliwe to należy popracować lekko nad swoim wygórowanym ego.

14 minut temu, Rendirock napisał:

Dalej twoje dążenie do "żałosności", w trakcie twojej wypowiedzi była godzina 22:12, według ciebie to też odpowiednia godzina do wyzywania od żałosnych osób? Nawet w skardze nie potrafisz zachować kultury....

Godzina mojej wiadomości na przedstawionym dowodzie jest 00:41. Mam problemy ze wzrokiem dlatego też noszę okulary, dobre i przydatne "narzędzie" 😉. Co do "żałosnego", wszystko opisałem wyżej, nie mam zamiaru się powtarzać.

16 minut temu, Rendirock napisał:

Cała odpowiedź na to twoja oraz inne są na discordzie serwera. No tak przecież jesteś liderem MOŻESZ ŁAMAĆ REGULAMIN.

Tak aby zachować jakąkolwiek powagę, zacytuję klasyka:

"Pozwolę sobie skomentować ten post używając ogólnie przeciętnego skrótu, na który składa się dwudziesta czwarta litera alfabetu łacińskiego, którą graficznie przedstawia się jako "X" oraz czwartą litera alfabetu, którą graficznie przedstawia się jako "D", celem wyrażenia mojego rozbawienia treścią, z którą się właśnie zapoznałem."

17 minut temu, Rendirock napisał:

Dalsze obrażanie w skardze, potrafisz coś innego? Masz zero kultury nawet w skardze, co do twojej późnej pory to "XD" z tej wypowiedzi.

Tak jak poprzednio, wypowiedziałem się już na temat wyzywania tudzież obrażania, nie będę się powtarzał.

18 minut temu, Rendirock napisał:

Wtrąciłem się tobie w rozmowę? Pomyśl może zanim coś takiego napiszesz, najpierw się o coś pytasz a potem piszesz że wiesz, nie wolno mi tego napisać według ciebie? Dalsze dążenie do tego żeby zrobić ze mnie "głupią" osobę i wstawianie rzeczy z słownika.

Dla czytelników: Tak, oskarżyciel naprawdę przedstawił dowód, w którym podałem definicję pytania retorycznego, a teraz w dalszym ciągu wtrąca tutaj pytanie retoryczne i na nie odpowiada.

19 minut temu, Rendirock napisał:

Jestem nastawiony tylko negatywnie do ciebie przez to co robisz i próbujesz się bronić, do reszty osób nic nie mam, są to dobrzy ludzie którzy wykonują swoją pracę, oprócz ciebie.... Oczywiście że frakcja mnie będzie nie trawić bo jesteś liderem i taka osoba jak ja napisała na ciebie skargę i z automatu jestem w ich oczach "wyrzutkiem". Negatywną atmosferę? XD tego nawet nie skomentuje, ciekawe że w SARA nie robię żadnej negatywnej atmosfery.

Skarga jest oficjalną drogą, zachowaj jakikolwiek poziom.

Do SAPD masz problem od długiego, długiego czasu. Jak wspominałem, jesteś dzieckiem JP i są to nie tylko moje obserwacje, ale również obserwacje pracowników, które wychodziły podczas luźnych rozmów podczas służby. To, że rzekomo nie wprowadzasz negatywnej atmosfery do SARA, nie oznacza, że takiej nie będziesz wprowadzał do SAPD, gdzie są totalnie inne osoby.

21 minut temu, Rendirock napisał:

Pisałeś takową wiadomość że to ty byłeś w tym pojeździe ale magicznie znikła wiadomość z discorda serwera, ciekawe.

Nigdy czegoś takiego nie napisałem, zaprzestań kłamstw na mój temat. Od początku kłamstw, dotyczących mnie i SWAT pisałem, że to nie ja, nawet widać to na Twoich własnych dowodach.

22 minuty temu, Rendirock napisał:

Chłopie, piszesz coś o powtarzaniu się a na dole skargi zacytowałeś twoje wiadomości?

Żałosne...

23 minuty temu, Rendirock napisał:

Nie, mam zamiaru się wypowiadać więcej co do tych dowodów chyba że dołączając nowe dowody, prosiłbym także o nie zamykanie skargi w celu dostarczenia nowych dowodów.

czekam na decyzję CZF.

Jest jak jest.

Witam ponownie, zacznę od jazdy pod prąd oraz przekraczania prędkości w terenie zabudowanym (1 oraz 2 ss), a no tak tobie wolno łamać regulamin.

Na załączonych screenach (3 oraz 4), można zauważyć jak została zabrana osoba do więzienia bez podawania przyczyny mandatu, jedynie "nie wykonywanie poleceń" gdy nie było żadnego polecenia, zostały zabrane 3 osoby za to samo i po zapytaniu się za co zostały zabrane zabrał ich do więzienia ZAMIAST mandatu zostały wsadzone do więzienia bez możliwości zapłaty, chciałbym też zauważyć że nadużywa pojazdu jakim jest FBI rancher, który służy do całkowicie czego innego.

§1.5 Każdy funkcjonariusz zobowiązany jest do zachowania powagi, pełnej kultury oraz zasad netykiety podczas służby jak i poza nią. (ss nr 5), widzę że kultura pełna u ciebie, regulamin widzę możesz łamać.

Ostatnią sprawą na dzisiaj jest faworyzacja yeecioka na którego zostały napisane 3 skargi oraz zostały przyjęte a dana osoba nadal jest we frakcji, mimo że odwala oraz afczy ma służbie na co są dowody. Link do archiwum SAPD (podgląd skarg) (https://projectrpg.pl/forum/359-archiwum/)

Spoiler

mta-screen_2021-03-20_19-24-01.thumb.png.f15d94965f72ccfa9a7335c7cba2a9bc.png

Spoiler

mta-screen_2021-03-20_19-24-07.thumb.png.4293cdbfebdacb46a0f70030e3f12e9a.png

Spoiler

mta-screen_2021-03-20_19-31-37.thumb.png.5500164c144d1c620e4780bcdc9fd479.png

Spoiler

mta-screen_2021-03-20_19-31-46.thumb.png.123726bf39987f1c70657661f41a6ca7.png

Spoiler

unknown-15.png.0ff53c4ef1d1bb91ad535130c2aa5de5.png

Nie są to wszystkie dowody jakie posiadam, prosiłbym o dalsze nie zamykanie 🙂

17 minut temu, Rendirock napisał:

Witam ponownie, zacznę od jazdy pod prąd oraz przekraczania prędkości w terenie zabudowanym (1 oraz 2 ss), a no tak tobie wolno łamać regulamin.

Regulamin w żadnym stopniu nie został naruszony, byłem pojazdem uprzywilejowanym i zgodnie z tym faktem, mogłem naruszyć kodeks ruchu drogowego.

18 minut temu, Rendirock napisał:

Na załączonych screenach (3 oraz 4), można zauważyć jak została zabrana osoba do więzienia bez podawania przyczyny mandatu, jedynie "nie wykonywanie poleceń" gdy nie było żadnego polecenia, zostały zabrane 3 osoby za to samo i po zapytaniu się za co zostały zabrane zabrał ich do więzienia ZAMIAST mandatu zostały wsadzone do więzienia bez możliwości zapłaty, chciałbym też zauważyć że nadużywa pojazdu jakim jest FBI rancher, który służy do całkowicie czego innego.

Zatrzymywane osoby są osobami, które mimo licznych próśb, upomnień, wyprowadzania i innych czynności na nich dokonywanych podczas licytacji dalej uporczywie to robiły. W związku z tym zostało im zarzucone utrudnianie służby oraz niewykonywanie poleceń funkcjonariusza. Osoby zatrzymane, a finalnie aresztowane miały możliwość przyjęcia mandatu, jednak tego nie zrobiły: "[2021-03-20 19:29:06] [Output] : (151) burgundy: brak odpowiedzi potraktujÄ™ jako odmowÄ™ mandatu". Każdy funkcjonariusz podczas służby musi być zdecydowany, a jego decyzja w sprawie aresztu nie podlega negocjacji. Nie masz totalnie pojęcia o działaniu frakcji, co już udowodniłeś niejednokrotnie (chociażby sytuacja z rzekomym detektywem), nie masz totalnie pojęcia, do czego FBI Rancher może zostać użyty.

23 minuty temu, Rendirock napisał:

§1.5 Każdy funkcjonariusz zobowiązany jest do zachowania powagi, pełnej kultury oraz zasad netykiety podczas służby jak i poza nią. (ss nr 5), widzę że kultura pełna u ciebie, regulamin widzę możesz łamać.

Wiadomość prywatna, nie rozumiem, po co ją tutaj wklejasz. Nie napisałem tego na przestrzeni publicznej i nie mam sobie nic do zarzucenia.

25 minut temu, Rendirock napisał:

Ostatnią sprawą na dzisiaj jest faworyzacja yeecioka na którego zostały napisane 3 skargi oraz zostały przyjęte a dana osoba nadal jest we frakcji, mimo że odwala oraz afczy ma służbie na co są dowody. Link do archiwum SAPD (podgląd skarg) (https://projectrpg.pl/forum/359-archiwum/)

"Police Officer II @yeeciok zostaje zawieszony na okres 5 dniu w związku z słuszną skargą oraz niedopełnienia obowiązków przy ostrzale z broni palnej."

"Police Officer II @yeeciok zostaje odwieszony."

Rzeczywiście, faworyzacja. Dwie skargi zostały przyjęte, za obie został ukarany. Trzecia skarga nie została w żaden sposób zaakceptowana, zalecam PO RAZ kolejny o przeczytanie czegokolwiek przed dodaniem kolejnej odpowiedzi.

Dobra, pomińmy fakt, że daty się nie zgadzają, ale..

Cała ta skarga nie wygląda jak skarga, a raczej szukanie wszystkiego czego się da, a nóż może się uda i przytrę mu nosa.

Odnosząc się do pierwszego zarzutu. @burgundy proszę, abyś zachowywał większą powagę wypowiadając się na oficjalnych komunikatorach serwera. Jesteś dowódcą frakcji i wymagane jest od Ciebie godne reprezentowanie frakcji.

Czytając dalej zarzucasz oskarżonemu faworyzację, wynoszenie informacji frakcyjnych, ale gdzie? Na przedstawionych dowodach nie widać żadnej faworyzacji, a jeśli chodzi o wynoszenie informacji frakcyjnych to cała sytuacja z SWAT jest mocno naciągana - gdzie tu jest wynoszenie informacji frakcyjnych?

Co do odpowiedzi z piątku, to:

* jak widać na screenach burgundy porusza się pojazdem uprzywilejowanym, więc może naginać niektóre zasady ruchu drogowego tj. prędkość,

* na jednym ze screenów widać jak Administracja informuje, że za utrudnianie licytacji będzie kara i jedną z nich było zabranie przez SAPD, które zabezpieczało licytację

* faworyzacja yeecioka - skargi zostały rozpatrzone poprawnie, nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń

Skarga zostaje przyjęta, burgundy otrzymuje ostrzeżenie słowne dot. zachowania na oficjalnych komunikatorach serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.