Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z Adeptem *TiGeR* Frakcja San Andreas Road Assistance

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

670032831_Nagwek.png.d82972a5926391b0935a3172f8bd9c13.png

Informacje.png.b56b820ce098aa6321608f1ac3f0580a.png

Witam serdecznie, z tej strony Trainee VoTeR. W dzisiejszym wywiadzie odwiedziłem frakcje SARA i udało mi się przeprowadzić wywiad z adeptem *TiGeR*.

pasek.png.e9aa61b6f26804102830aebf59c51a2c.png

Wywiad.png.972edd8311ee83471a330343667f1965.png

R- Redaktor @VoTeR.         A- Adept @*TiGeR*

R: Witam, Trainee VoTeR. - Redakcja Project News.

A: Witam, Adept *TiGeR* z SA Road Assistance!

R: Czy mogę Ci zadać kilka pytań?

A: Oczywiście. Możesz pytać, o co chcesz.

R: Jak długo już jesteś adeptem we frakcji SARA?

AOd 9 marca, więc trochę czasu już minęło.

R: Co Cię skłoniło do wybrania frakcji SARA, a nie na przykład SAPD, SAMD, SAFD, czy SATC?

A: Powiem Ci, że mam sentyment do tej frakcji. Fajnie mi się tutaj pracuje, odgrywa RP. Znam też dużo ludzi z owej frakcji i jest bardzo fajna atmosfera. Można powiedzieć, że Toya mnie nakłoniła do napisania podania. Więc się postarałem i udało się dostać.

R: Jaki masz kontakt z pracownikami?

A: Z pracownikami mam bardzo dobry kontakt, staram się być otwarty na nowe znajomości oraz być miły, aby wprowadzać jak najlepszą atmosferę czy to na mumblu, czy w grze.

R: Jak oceniasz po takim okresie bycia we frakcji zarząd SARA?

A: Jak dla mnie to BOMBA, zarząd frakcji jest bardzo profesjonalny oraz zawsze pomoże, gdy czegoś się zapomniało.

R: Czym się zajmujesz we frakcji?

A: Głównie to jeżdżę lawetą, bo na razie tylko takie mam uprawnienia, holuje źle zaparkowane pojazdy, pomagam graczom, gdy zepsuje im się pojazd i transportuje ich do mechanika, a gdy zabraknie paliwa to na stację. Ogólnie dbam o porządek na ulicach oraz pomoc graczom.

R: Dałbyś kilka rad do innych kierowców, z punktu widzenia technicznego?

A: Oczywiście.
Po pierwsze- Nie zostawiajcie aut gdzie wam się podoba, bo utrudniają one ruch innym graczom.
Po drugie- Gdy zepsuje wam się auto, najlepiej zepchnąć je na pobocze i wezwać nas a na pewno się zjawimy i pomożemy.

RJakimi pojazdami możesz się poruszać, we frakcji na tej randze?

ANa adepcie mogę poruszać się jedynie Lawetą - ale to jest bardzo przyjemny pojazd.

R: Przyjemna ta praca jest, czy czasami bywa wymagająca?

ANa ogół jest przyjemna, ale bywają chwilę, gdy trzeba dużo myśleć, aby dobrze coś zrobić. Najczęściej przy współpracy z innymi służbami.

R: Jak oceniasz komunikację między frakcyjną, z punktu widzenia adepta z tego, co wiem, adept nie może pisać, ale ma dostęp do komunikacji między frakcyjnej?

A: No niestety jako adept nie mogę korzystać z komunikatora między frakcyjnego, lecz cały czas jest ktoś, kto takie uprawnienia ma, wtedy oni w naszym imieniu się kontaktują i wychodzi to bardzo dobrze oraz sprawnie.

R: Czy dokładnie tak wyobrażałeś, sobie pracę SARA przed napisaniem podania?

ANie ukrywam, że znałem już ową służbę i dobrze zdawałem sobie sprawę z tego, co mam robić dzięki temu lepiej też odnajduje się w SARA i mam nadzieję, że zostanę tu na bardzo długi czas.

R: Jakie frakcja ma plusy i minusy z twojego punktu widzenia?

A: Plusy to na pewno - ludzie w owej frakcji, miła atmosfera, fajne zarobki, pracowity zarząd.
Minusy to na pewno- Troszeczkę za mały vmax lawet, czasami za duży nakład pracy na pracownika a poza tym to wszystko jest jak najbardziej na +.

RPoleciłbyś innym graczom, żeby napisali podanie do frakcji SARA?

A: Oczywiście, zapraszamy serdecznie do SARA. Jest to według mnie najlepsza frakcja i gdy trochę się postaramy to wszystkiego się nauczymy.
Mogę na przykład dać gracza = niedzwiedz_adam Gdy przychodził do frakcji był zielony jak szczypiorek, teraz nie ma żadnych problemów z pracą i wszystko bardzo dobrze potrafi.

R: Nie mam więcej pytać, chciałbyś kogoś pozdrowić w wywiadzie?

A: Oczywiście, ale przed tym dziękuję Ci bardzo za miłą rozmowę. Pozdrawiam Brachola oraz Kocura - którzy w końcu dostali UnBana oraz gracza niedzwiedz_adam mojego kolegę z lawety, zawsze miło mi się zanim pracuje oraz wszystkich czytelników.

R: Dziękuję Ci za wywiad i miłą rozmowę również, życzę Ci spełnianie sukcesów i zdania egzaminu pozytywnie we frakcji.

pasek.png.e9aa61b6f26804102830aebf59c51a2c.png

Galeria.png.1eb76970b03ecfb3a9f292a98376fb07.png

Ramka.thumb.png.64ed8facb1589ad8f0e8d9fef86c54e1.png

Gif.thumb.gif.0209188f9a4bd88f609c81faa04d1e0a.gif

2109624118_pasekzlogiem.png.014bf3a6454ed0685b890d9dddf462d7.png

Autor: @VoTeR.
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.