Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Poznajmy Badejowskiego - Wywiad z Bad3jowski

tomsesik

Rekomendowane odpowiedzi

eXwGa0U.png.d15999d0a40bfd9847a31a6b079a22bf.png

naTqDnE.png.ef70df55d56787631f4af390d6d1589e.png

Witam, z tej strony Trainee TomseeS, dzisiaj Wam przedstawię wywiad z graczem @Bad3jowski

pnpasek.png.c100f6891dbc14b832851d5c53fdf6be.png.8472b9add0410190dd2f215cfa6fb0d2.png

Gzqqb1L.png.93668390300b6ac1bde5626eb945c457.png

R - Redaktor @TomseeS                                U - Uczestnik wywiadu @Bad3jowski

R: Witam Trainee TomseeS – Redakcja prasowa Project News.

U: Witam nazywam się Błażej, a mój nick to Bad3jowski.

R: Czy mogę zadać kilka pytań do naszego wywiadu?

U: Oczywiście, odpowiem na wszystkie pytania.

R: Na sam początek opowiedz nam coś o sobie.

U: Jestem Błażej, i mieszkam w Małopolsce. Jeżdżę na hulajnodze wyczynowej oraz rowerze wyczynowo (BMX). Interesuję się również motoryzacją.

R: Od kiedy grasz na serwerze?

U: Na serwerze gram już od grudnia 2020 roku, i obecnie mam 305 godzin przegrane.

R: Ile masz obecnie lat?

U: Obecnie mam 14 lat.

R: Od ilu już grasz w grę Multii Theft Auto?

U: W MTA gram już od 2019 roku.

R: Jaka jest Twoja ulubiona praca na serwerze?

U: Moją ulubioną pracą są Sweepery, ponieważ można tam się zrelaksować jeżdżąc oraz można sobie posłuchać muzyki i pojeździć, a do tego można za to jeszcze zarobić nawet fajne pieniądze, jeżeli chodzi o graczy to niestety nie są wszyscy mili w stosunku dla osób, które pracują na tej pracy.

R: Kto Cię zachęcił do grania na serwerze?

U: Razem z kolegą graliśmy na innym serwerze, nie ukrywajmy nie był on taki fajny jak Project, dlatego razem z kolegą stwierdziliśmy, że znajdziemy nowy serwer. Było wiele nieudanych prób, bo wchodziliśmy na ok. 20 serwerów, ale nic, nic ciekawego nie było, no i w grudniu znaleźliśmy się na Project RPG, i zaczęliśmy tam razem zarabiać na nasze pierwsze auto, a rozgrywka nas tak wciągnęła, że gramy tutaj do dzisiaj.

R: Ile wynosi twój obecny majątek? Jakie masz samochody oraz posiadłości?

U: Obecnie mam Sentinęła PFT, oraz 305 tysięcy w banku. Nie jest to duży majątek, ale jak dla mnie na granie tutaj 4 miesięcy jest to dla mnie bardzo dużo.

R: Czego brakuje Ci na serwerze?

U: Obecnie na serwerze mi oraz wielu osobom brakuje nowych prac. Jest to moim zdaniem niezbędny, aby utrzymać nowych graczy przy serwerze, z tego, co wiem to już jest planowana jakaś praca i z niecierpliwością czekam na nią.

R: Co sądzisz o nowych felgach wprowadzonych przez RCON?

U: W sumie nie są, aż takie złe, przynajmniej autorskie, ale te ranty felg są kwadratowe mam nadzieję, że to poprawia.

R: Dobrze to na tyle. Chciałbyś kogoś pozdrowić?

U: Tak, pozdrawiam Ciebie i wszystkich z redakcji Project News.

R: Dziękuję Ci za wywiad oraz życzę dużo zdrowia w tych trudnych czasach.

U: Dziękuję, również pozdrawiam.

k1AwIr0.png.c79d27e50bd7b69709a31de3eeae5b50.png

gLiM6MV.thumb.png.08fb6d59631456d732d783d0f41c7581.png

WmKulzz.thumb.png.acbe39947b63d9ee29aeae56a3649b44.png

pnkpasek.png.0fed920b36173f50bdfa8e3bd83169ff.png.b403fd8260de7b8b07f8b5e1a4e8260d.png

Autor: @TomseeS

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.