Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Akcja SARA na ulicy Doherty - Wywiad z VineeK

Poziomeq

Rekomendowane odpowiedzi

pXsyHm7.png

Witam, jadąc, przeprowadzić wywiad z graczem Towarzysz21 spotkałem pracowników SARA VineeK oraz Rafaal. Naprawiali oni usterkę na drodze, ale nie będę, spoilerował zapraszam do artykułu!

naTqDnE.png

Na Ulicy Doherty w San Fierro prób zwalniający został zniszczony. Sprawcami są najprawdopodobniej piraci drogowi lub ciężkie pojazdy jak mówi pracownik SARA VineeK.
Pan VineeK pilnował ruchu ulicznego, a Pan Rafaal naprawiał próg. Zapraszam do wywiadu z Panek VineeK.

Gzqqb1L.png

- Trainee @Poziomeq        S - SARA @VineeK

Chciałby Pan udzielić może wywiadu?

S - Mogę.

Dobrze, czy wiadomo, co spowodowało tę usterkę?

S - Usterkę prawdopodobnie spowodowały zbyt ciężkie pojazdy oraz piraci drogowi, którzy nie stosują  odpowiedniej prędkości do  przejazdu.

FV7DeRG.png

Czy jest możliwe zapobieganie takich sytuacji jeśli tak to w jaki sposób?

S - Możliwością zapobiegania takim sytuacjom jest postawienie w tym miejscu fotoradaru.

Także myślę, że będzie to dobre rozwiązanie. Też widziałem, że policja tutaj często stoi.

S - Tak, często właśnie tu widać takich piratów drogowych. więc nic dziwnego, że funkcjonariusze tu pilnują porządku.

Tak to prawda, rowerzyści też często przeszkadzają np. wjeżdżają pod koła.

S - Rowerzyści są ostatnio bardzo nie uważni.

4HHj4rK.png

Raz miałem, sytuację gdzie rowerzysta jechał ulicą pod prąd i w ostatniej sekundzie skręciłem.

S - No widzi pan, trzeba coś z tym zrobić...

Dobrze nie będę, już przeszkadzał dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia.

S - Dziękuję również, miłego dnia

VDgjwdI.png

Jak Państwo mogą, przeczytać w wywiadzie rowerzyści także nie zważają na to, iż kierowca jedzie ulicą. Mają wolny cały chodnik, lecz jadą ulicą. Jedną z konsekwencji jest porysowanie auta, ale może się to skończyć
nawet uszczerbkiem na zdrowiu lub utratą życia. Jak temu zapobiec? Jedną z form jest jazda po chodniku. Gdy nie mamy takiej, możliwości należy jechać drogą, ale zważając na przepisy ruchu drogowego.
Niestety w samym San Andreas było, około 100 przypadków potrącenia, z czego 20 były śmiertelne. Proszę na siebie uważać!

NFAS945.png

Autor: @Poziomeq
Korekta: @Kamcio.
Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.