Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nowości w San Andreas - Kierowcy będą zadowoleni

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

LLEpiVd.png

Dzień dobry, dnia 13.03.2021 na serwer weszło parę nowości. Dziś opiszę wam kilka z nich.

EeNLtol.png

UlFOf9F.png

Na mapie pojawiły się nowe warsztaty z komponentami, ich ofertę omawialiśmy już we wcześniejszym artykule.
Znajdują się one kolejno; w Las Venturas The Camel's Toe oraz Los Santos Willowfield.

P3OlPzK.png

W Las Venturas, Pilgrim powstało nowe centrum diagnostycznie działające w ten sam sposób co jego odpowiednik w San Fierro.

AZRnmds.png

XvmqfW7.png

W Los Santos Market i Las Venturas Roca Escalante stanęły nowe biletomaty. Kierowcy mogą zakupić w nich bilety na przejazdy przez autostrady. Cena to 30$ za bilet.

pnpasek.png.4fecab0422b9e84d66c297f02b695c03.png

Przy okazji, zapytałem jednego z przechodniów o ich zdanie na temat tych zmian.

uDSonvu.png

R - Redaktor @Rafaal             P - Przechodzień

R: Dzień dobry, Reporter Rafaal z Project News. Co myślisz o tych nowościach tj. nowe biletomaty, warsztaty.

P: Dzień dobry, wydaje mi się, że zmiany te okażą się bardzo przydatne.

R: Czy umiejscowienie tych warsztatów Panu odpowiada?

P: Tak, a nawet bardzo! W Las Venturas bardzo brakowało tego typu miejsc, myślę że sprawi to, iż miasto odżyję.

R: Dziękuje Panu bardzo za wywiad.
pnkpasek.png.ed90a87a2afd116acf90fb77ac90dad9.png

Autor: @Rafaal
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.