Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Oburzenie mieszkańców San Andreas - Zmiana felg

Aiishan

Rekomendowane odpowiedzi

JwdawX0.pngnaTqDnE_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Witam, w artykule dowiemy się dokładniej co wstrząsnęło mieszkańców San Andreas.

ha3h70p.png

5V20MaL.pngVDgjwdI.png

12.03.2021r. Dzień jak każdy inny... Podczas jazdy po mieście Las Venturas zauważyłam, że kierowcy zebrali się w pewne miejsce. Postanowiłam do nich podejść i zapytać się, o co właściwie chodzi. Odpowiedzieli mi, że są załamani nowymi felgami, które zostały wprowadzone do San Andreas.

DRddBOH.png

Postanowiłam, że z nimi pogadam i dowiem się więcej rzeczy o tym, czemu postanowiono zmienić felgi. Mieszkańcy byli bardzo zdenerwowani i ciężko było z nimi pogadać, lecz znalazłam kogoś, z kim mogłabym na spokojnie porozmawiać. Wyjaśnił mi wszystko po kolei i zrobiło mi się ich żal. Powiedział mi, że było to bardzo zrobione na siłę bez wypowiedzi innych. Pomyślałam, że mogę przeprowadzić parę wywiadów z osobami i dowiedzieć się co myślą o tej zmianie za pomocą tych samych pytań.

5V20MaL.pngGzqqb1L_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

y9Yd8Lc.png

R - Redaktor: @Aiishan           U - Uczestnik wywiadu @tenebris

R: Witam, Trainee Aiishan - Redakcja prasowa Project News.

U: Dzień dobry.

R: Mogłabym Panu zadać parę pytań związanych z nowymi felgami w San Andreas?

U: Pewnie, chętnie odpowiem.

R: Co Pan sądzi o nowych felgach?

U: Uważam, że nowe felgi zachowują fajny klimat GTA San Andreas, aczkolwiek mam sentyment do starych.

R: Czy chciałbyś, aby nastała zmiana na stare felgi?

U: Myślę, że lepszą opcją byłoby dodanie obu wersji, starych oraz nowych.

R: Co zmieniłbyś w felgach, które są w tej chwili?

U: Według mnie felgi wyglądają dobrze, dlatego nic bym nie zmienił.

R: Miło słyszeć taką odpowiedź. W takim razie, które według Ciebie są najładniejsze, a które najbrzydsze?

U: Uważam, że najładniejsze to: wires, twist, cutter oraz mega. Natomiast najbrzydsze to: atomic, switch oraz dollar.

R: Dziękuję ślicznie za wywiad.

U: Dziękuję również.

5V20MaL.png

3FhC4MN.png

R - Redaktor: @Aiishan          U - Uczestnik wywiadu @jexrsy

R: Witam, Trainee Aiishan - Redakcja prasowa Project News.

U: Witam.

R: Mogłabym Panu zadać parę pytań związanych z nowymi felgami w San Andreas?

U: Owszem, postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.

R: Co Pan sądzi o nowych felgach?

U: Sądzę, że nie są wymarzonymi felgami mieszkańców, lecz mają jednak swój klimat. Osobiście nie przepadam za nimi.

R: W takim razie z jakiego powodu nie przypadły Ci do gustu?

U: Felgi nie są full HD i nie pasują według mnie do większości aut.

R: Czy chciałbyś, aby nastała zmiana na stare felgi?

U: Można byłoby wprowadzić stare, jak i nowe felgi. Każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego.
 R: Co zmieniłbyś w felgach, które są w tej chwili?

U: Zmieniłbym ich wygląd na te stare.

R: Na koniec możesz mi powiedzieć, które według Ciebie są najładniejsze, a które najbrzydsze.

U: Ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie przypadają mi żadne do gustu.

R: Dziękuję ślicznie za wywiad.

U: Dziękuję również.

5V20MaL.png

Jak mogliście zauważyć każda osoba ma inne zdanie, wniosek jest jedynie taki, że nie dogodzimy wszystkim na raz. Musimy się po prostu zadowolić tym co mamy.

NFAS945.png

Autor: @Aiishan
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.