Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiady z administracją - VineeK

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

cxLznCg.png

Witam w kolejnym wywiadzie z serii Wywiady z administracją. Dziś zawitał do nas supporter @VineeK. Zapraszam!

wywiad.png.879722ad46528b823548f6194bf7d1c2.png

R- @Tomcio.   S- @VineeK

R: Witaj, miło mi Cię widzieć!

S: Witam, mi również.

R: Na początku możesz powiedzieć kilka zdań o sobie.

S: O sobie jakoś dużo powiedzieć nie mogę. Najważniejsze moim zdaniem jest to, że jestem osobą pomocną, która nie boi się wyzwań, staram się każdemu pomóc najbardziej jak to możliwe. Także jestem sprawiedliwy jeśli chodzi o różnorakie sytuacje, więc myślę, że jest to na plus.

R: Kiedy dołączyłeś do składu administracji?

S: Dołączyłem 22 lutego 2021 roku.

R: Co skłoniło Cię do napisania podania?

S: Do napisania podania skłoniła mnie chęć do pomocy oraz duża aktywność by wyręczyć wyższą administrację.

R: Jakie macie obowiązki?

S: Naszymi obowiązkami są przede wszystkim wykonywanie raportów, pilnowanie porządku na serwerze i godne reprezentowanie serwera na nim jak i poza nim.

R: Jakie są plusy i minusy administratora?

S: Plusami administratora są np. możliwość pomocy innym graczom oraz pilnowanie, by inni gracze nie niszczyli gospodarki tzn. nie wykorzystywali różnych prób kupna majątku bądź rozdawania go. Kolejnym plusem jest są dogodności jakie ma support m.in. szybszy dostęp do nowości serwerowych przed dodaniem ich na serwer. Minusem bycia w administratorem jest fakt, że nie każdy akceptuje Cię na tej posadzie i zdarzają się tacy co specjalnie będą próbować wszelkie błędy jakie popełniamy. Kolejnym minusem jest to, że po nadaniu kary graczowi zostaniemy "zwyzywani" czy to na czacie lokalnym, czy w reportach. Nie jest to miłe i trochę jednak robi się człowiekowi smutno, że po otrzymaniu kary za własną głupotę oskarżają nas oraz nas tak nazywają, często także wplątując w to naszych rodziców.

R: Jest to na razie najdłuższa wypowiedź dotycząca plusów i minusów w tej serii. Powiedz mi, czy posiadasz jakieś auto?

S: Tak, posiadam kilka pojazdów, najdroższym pojazdem na obecną chwilę jest Bullet 4.4 pb ID 4641. Mam także Sandkinga, Waltona oraz 2 Perenniale bliźniacze i Moonbeama ID 2146.

R: Powiedz kilka zdań o jednym z nich.

S: Więc tak, moim głównym autem na tą chwilę jest Bullet osiągający dość duże prędkości, wzorowany na pojeździe Ford GT. Jest on niski, aerodynamiczny, co najważniejsze ładny, turbina V5 dodaje przyspieszenia, dzięki czemu możliwe jest robienie wyścigów z krótkim czasie.

R: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

S: Oczywiście chciałbym pozdrowić całą administrację oraz wszystkich graczy.

R: Dzięki za udzielenie wywiadu, miłego dnia Ci życzę, cześć!

S: Dzięki i wzajemnie.

galeria.png.8f8785bab9b0d57e3116170fee3d6409.png

uOMnLut.png

Z66Fsae.gif

Jesteś w składzie administracji i chcesz wziąć udział w serii? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Tomcio.!

258121198_koniecartykuu.png.3e96cbfa25774593e5a306380dcda992.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.