Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiady z administracją - Fat.Michas2115

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

gNjVklX.png

Witajcie w kolejnym wywiadzie z serii Wywiady z administracją. Dziś przeprowadzimy wywiad z @Fat.Michas2115. Zapraszam!

wywiad.png.a4c58af08511f7f09bb9dc13defae909.png

R- @Tomcio.   S- @Fat.Michas2115

R: Witaj, jestem Tomcio. z Redakcji Project News.

S: Witam.

R: Na wstępie możesz powiedzieć kilka zdań o sobie.

S: Nazywam się Michał, w grze kryje się pod nickiem Fat.Michas2115, mam 17 lat, interesuje się piłką nożną, informatyką oraz strażą pożarną. Należę do frakcji SAFD, w której jestem Capitanem, na serwerze gram od 25 listopada i mam przegrane ponad 580 godzin.

R: Kiedy dołączyłeś do składu administracji?

S: Dołączyłem 23 lutego.

R: Co skłoniło Cię do napisania podania na supportera?

S: Do napisania podania skłoniło mnie między innymi to, że chciałem spróbować swoich sił jako administrator - nigdy wcześniej nie byłem na takiej pozycji. Lubię być w wielu miejscach oraz próbować nowych rzeczy, dlatego spróbowałem swoich sił i napisałem podanie.

R: Powiedz mi, jakie macie obowiązki?

S: Naszym obowiązkiem jest m.in reprezentowanie serwera na nim i poza nim, musimy wykonywać reporty, których jest zależnie od dnia, czasami jesteśmy przysypani pracą, a czasami ich po prostu nie ma. Dbamy o porządek na serwerze oraz o to, żeby funkcjonował on najlepiej.

R: Jakie są plusy i minusy w byciu administratorem?

S: Plusów jest wiele, mamy niektóre przywileje w normalnej rozgrywce m.in. teleport, fixy, wypłatę za zgłoszenia. A z minusów mogę podpiąć normę reportów, o którą czasami ciężko gdy nie ma dużej ilości reportów w ciągu tygodnia, a administratorów jest dużo.

R: Czy posiadasz jakiś pojazd?

S: Tak, posiadam Cluba Full Vizu oraz ECU i TURBO, Perenniala o id 1515, Waltona, Moonbeama na zestawie drifterskim III, na którego dostałem pieniądze od moich przyjaciół z okazji urodzin oraz NRG, które niedawno zakupiłem.

R: Powiedz kilka zdań o jednym z nich.

S: Jednym z moich ulubionych pojazdów jest NRG, które jest 4 na serwerze, posiada ECU, TURBO, zestaw wyścigowy III, lampki i licznik. Pojazd ten ma maksymalną prędkość 336km/h. Jeździ się nim doskonale, chociaż czasami jest niebezpiecznie i ciężko je opanować.

R: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na sam koniec?

S: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAFD, administrację oraz Ciebie.

R: Dzięki za udzielenie wywiadu, trzymaj się!

S: Cześć!

galeria.png.5ae94c740e84a9e8940d878f5f3c7980.png

ttdkwP9.png

wwoaVg4.gif

Jesteś w składzie administracji i chcesz wziąć udział w serii? Odezwij się w wiadomości prywatnej do gracza @Tomcio.!

1017839358_koniecartykuu.png.22bf1ac9cf4e50c837c373be087cbcd3.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.