Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Budowana nowa stacja-Wywiad z prezesem

badus*

Rekomendowane odpowiedzi

wmsX0rC.png

Witam w moim pierwszym wywiadzie z serii wywiady z prezesem. Dziś zawitał prezes stacji NOVATANK.

VDgjwdI.png

Pragnę przedstawić prezesa stacji NOVATANK. Stacja jest budowana w San Fierro na dzielnicy Juniper. Zapraszam!

Gzqqb1L.png

R- @StaRy.    S-Prezes stacji

R: Witam Cię w wywiadzie pt. Wywiady z prezesem. Miło mi
S: Witaj również miło poznać
R: Na dobry początek opowiedz coś o sobie.
S: Witam! Jestem Łukasz głównie znany z biznesu NOVATANK mam 32 lata, mieszkam w Krakowie. Jestem po szkole Ekonomiczno-Biznesowej.
R: Od kiedy prowadzisz biznes?
S: Mój biznes prowadzę od 2007 roku.
R: Jak się Panu powodzi w biznesie?
S: Póki co stoję na dobrej pozycji mam spore przychody z owego biznesu.
R: Jakie są plusy i minusy bycia prezesem tak dużej placówki?
S: Plusami na pewno są dobre pieniądze, jestem znany mam tańsze paliwo, a minusem jest brak czasu na inne rozrywki, papierkowa robota.
R: Jakie Pan posiada pojazdy?
S: Aktualnie posiadam dwa, są to Mercedes AMG-GTR, a drugim takim bardziej skromnym jest polonez.
R: Powiedz kilka słów o jednym z nich.
S: Mercedes jest to bardzo szybki samochód, który rozpędza się do setki w niecałe 4 sekundy. Wyposażenie jest bardzo bogate, a jego maksymalna prędkość to 290km/h.
R: Ma Pan jakieś inne zainteresowania?
S: Tak oczywiście interesuję się wędkarstwem oraz sztukami walki dokładnie mma, każdy wolny moment spędzam właśnie na swoich hobby.
R: Jak zaczynał Pan swoją karierę w świecie biznesowym?
S: Początki był trudne, lecz poradziłem sobie. Zaczęło się to od sklepiku rodzinnego, od małego pomagałem tam swojej mamie, gdy osiągnąłem wiek 20 lat, utworzyłem swój pierwszy biznes z biegiem czasu, szło mi coraz lepiej i w 2010 roku utworzyłem spółkę NOVATANK.
R: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Oczywiście, chciałbym pozdrowić moją żonę Julie, a także mojego kolegę Pawła oraz całą placówkę NOVATANK.
R: Dziękuje za udzielenie informacji, pozdrawiam
S: Do zobaczenia!

k1AwIr0.png

0erDwFS.png

rjHzA7X.png

NFAS945.png

Autor: @StaRy

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.