Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Biznes od najmłodszych lat! Wywiad z sprzedawcą Hotdog'ów! - Majkkel

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

PdKugeB.png

Witam Serdecznie, dnia 15.03.2021 zobaczyłem ogłoszenie Pana który sprzedaje hotdog'i postanowiłem się tam przejechać i zobaczyć jaką opinię na ten temat mają obywatele oraz jak rozkręca się biznes!
Gzqqb1L.png

R- Trainee @StunterHere               M- Uczestnik wywiadu @Majkkel

R: Witam, z tej strony Trainee StunterHere z Redakcji Project News. Miło Pana poznać.

M: Witam! Z tej strony Kuchcik Majkkel z tej strony.

R: Opowiesz nam troszkę o swoim biznesie?

M: Jasne, nie wiem za bardzo co tu mówić, lecz postaram się mniej więcej opowiedzieć o nim.

R: Ile masz lat i jak długo prowadzisz ten biznes?

M: Lat mam 23, a biznes prowadzę dosyć krótko.

R: Okej, przychodzi do Pana dużo klientów?

M: Powiem Panu, że przychodzą i to bardzo miłe osoby!

R: Czy ten biznes jest w ogóle legalny?

M: Była dzisiaj policja u mnie na kontrolę, pokazałem wszystkie dokumenty biznesu i wychodzi na to, że jest legalny z czego bardzo się cieszę.

R: Okej, a czy miał Pan problemy z jakimiś klientami? Był ktoś wobec pana nie miły?

M: Był jeden klient, który mi zarzucił że mam niby starą żywność, lecz to była nieprawda, ponieważ zadzwonił na policje, przyjechali, sprawdzili i powiedzieli, że wszystko jest świeże.

R: Rozumiem, że u pana nie jadają tylko obywatele, a również służby czasami zajadają pańskie hotdog'i?

M: Tak, dzisiaj było sporo osób ze służb, powiedzieli że bardzo pyszne są moje hotdog'i.

R: Okej, a czy miejsce pracy Panu odpowiada? Czy pan chciałby się przenieść gdzieś indziej?

M: Mam dwie lokalizację, na razie mi to odpowiada, ponieważ klienci mają jak się dostać do mnie na pyszne hot dogi.

R: Dobrze, rozumiem takie informacje mi wystarczą, czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?

M: Okej, jasne pozdrawiam wszystkich moich klientów oraz Pana.

R: Dziękuje Ci za pozdrowienia, ale również dziękuje Ci za wywiad!

M: Również dziękuje za wywiad.

R: W takim razie dowidzenia i życze powodzenia!

M: Również życzę miłego dnia!
k1AwIr0.png

rKNTzDZ.png
5V20MaL.png
viNNEny.png
5V20MaL.png
naTqDnE.png

Sprzedawca posiada sprawdzoną żywność, świeze towary, do tego sprzedawca @Majkkel dorzuca specjalny kod rabatowy na ciepłe hotdog'i oraz napoje, pierwsze 15 osób korzystających z kodu ,,BUDKA,, otrzyma rabat na jedzenie oraz napoje!

NFAS945.png

Autor: @StunterHere
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.