Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o zdjęcie blokady pisania MikeY ukarany przez Volenir

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Data nadania kary: 26 Grudzień 2020 roku

Długość kary: Perm

Powód: Niestosowne opisy na profilu, CBK, Złe zachowanie

Wyjaśnienie: Witam, piszę tą apelacje tylko i wyłącznie ze względu na to iż powracam na serwer, chciałbym mieć zarówno dostęp do forum serwera ale także do pisania postów odnośnie np sprzedaży auta, chciałbym bardzo serdecznie przeprosić za tamtejszą akcję, uniosłem się przez co zostałem po prostu zablokowany, moje zachowanie było żenujące ale zrozumiałem że pisanie postów na czyjąś osobę nie ma w ogóle racji bytu na forum, mam nadzieje że kara zostanie mi zdjęta i dostanę szansę na którą pracuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.