Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tripz

staryog

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12590
Login: staryog
Nick oskarżonego: Tripz
Powód skargi: Skakanie po pojazdach na taxi na respie, mimo próśb o zejście, bezczelne odpowiedzi tego gracza i nie wykonanie tego pomimo próśb. 
Data zdarzenia: 19.03.2021r. 15:45
Dowody: poniżej znajdują się ss ze zdarzenia.
Opis sytuacji: Wyrzuciło mnie z gry. Gracz skakał z taksówki na taksówke po dachach, mimo próśb o zejście, nie wykonał tego, mimo to bezczelnie odpowiadał. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: poniżej znajdują się ss ze zdarzenia.

mta-screen_2021-03-19_15-44-46.png

Witam a więc, po 1 nie byłeś na służbie, po 2 kim ty jesteś żeby mi rozkazywać, po 3 co zrobiłem według ciebie nie stosownego, skakałem po dachu, był obok drugi taksówkarz, nic mi nie napisał, żebym tak nie robił, a więc proste pytanie zadaje 

Co to za skarga?. Jeśli byś był na służbie bym zeszedł z dachu, dałem raporta że taksówkarza wywaliło, sadad.png.147d780f7fa59066db9785ae31c66f9d.pngwiec wiadomo że czekałem. Ode mnie to wszystko. ❤️ Pozdrawiam 

a co do tego  "bezczelnie odpowiadał" Naura nie jest odpowiedzeniem bezczelnym 

Masz definicje "Naura" Dzieki ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.