Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kosmici - Opowieści oraz wywiad z mieszkańcem Las Venturas

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

GSHxEF4.png.434ab522044aa82681e185f40d91cd78.pngnaTqDnE_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Witajcie, w dzisiejszym artykule powiemy o kosmitach rzekomo występujących w Las Venturas i przeprowadzimy wywiad z mieszkańcem tego miasta.
Zapraszam do czytania!

VDgjwdI_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Dnia 10.03.2021r. w Fort Carson, usłyszano huki, dosyć głośne huki, wiele osób przez hałas zostało obudzone.
Następnego dnia jednak w miejscu potencjalnego huku nic nie było, nie licząc ogromnej dziury, według wielu dziura powstała poprzez ciężar spodku kosmicznego.
Mniejsza ilość osób twierdzi natomiast, że baza wojskowa znajdująca się tuż obok miała być miejscem lądowania spodku, lecz coś w spodku nie grało i nie wylądował w dane miejsce.

ah5snIT.thumb.png.744aa0cce5be88e0d3790af64d3a9664.png
5V20MaL.png
otF01sF.thumb.png.600989298db460b1d742c3736eff95e9.png
5V20MaL.png

Jak widać na załączonym zdjęciu, dziura jest zbyt duża na to, by to był przypadek przyrody.
Osoby, które nie wierzą w kosmitów, sądzą że miała tu powstawać kopalnia, lecz z danej kopalni zrezygnowali.
Gzqqb1L.png

Postanowiłem przeprowadzić wywiad z mieszkańcem co sądzi o tym zdarzeniu.

R- Redaktor @CeglaXD           M- Mieszkaniec Las Venturas

R- Witam, Trainee CeglaXD - Redakcja Project News. Mógłbym zadać kilka pytań?
M- Witam, wydaje mi się, że tak.
R- No dobrze, pierwsze moje pytanie brzmi, czy słyszał Pan plotki o rzekomych kosmitach?
M- Oczywiście, od niedawna te plotki mogą się nawet wydawać prawdziwymi informacjami.
R- Prawdziwymi? Mieszka Pan tu na co dzień? I czy słyszy Pan jakieś odgłosy w nocy?
M- Tak mieszkam tutaj, a odnosząc się do odgłosów, to rzeczywiście wystąpiły one dziesiątego marca, czyli pięć dni temu.
R- Huki? Czy huki mogłyby być spowodowane przez statek kosmiczny?
M- Powiem Panu tak, już od dawna wszyscy wiemy, że nie jesteśmy jedyni w całej galaktyce, tym bardziej nikt normalny z ziemi nie robi samolotów w kształcie spodków.
R- Widział Pan spodek? Jak Pan zareagował?
M- Widziałem, automatycznie wezwałem policję, lecz gdy przyjechali, spodku już nie było.
R- No dobrze, w takim razie dziękuję Panu za poświęcony czas, życzę miłego dnia.

5V20MaL.png
Pamiętajmy, że to są tylko plotki i nie ma się czego bać.

NFAS945.png

Autor: @CeglaXD
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.