Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiady z administracją - Koseryk

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

GIc6Z8c.png

1341493242_artyku.png.7241ebabcf0056d5ae0eb509f9d1391c.png

Witajcie!
Pragnę przedstawić Wam nową serię pt. Wywiady z administracją
W tej serii będę przeprowadzał wywiady z administracją na serwerze. Dzisiaj, przeprowadzimy wywiad z @Koseryk. Zapraszam!

wywiad.png.cd572ff43ddc08536ec4e8f28137692a.png

R- @Tomcio.   S- @Koseryk

R: Witam Cię w serii pt. Wywiady z administracją. Miło mi Cię poznać.

S: Witaj, również mi miło. 

R: Na początku możesz powiedzieć kilka zdań o sobie.

S: Witajcie! Jestem Eryk, głównie znany z pseudonimu Koseryk, mam 16 lat i mieszkam w województwie Śląskim. Chodzę do pierwszej klasy technikum informatycznego, jestem wysokim brunetem.

R: Kiedy dołączyłeś do składu administracji?

S: Do składu administracji dołączyłem poprzez ostatnią rekrutację.

R: Co skłoniło Cię do napisania podania na supportera?

S: Najbardziej skłoniła mnie chęć do pomocy innym graczom.

R: Jakie są obowiązki administratora?

S: Jednym z głównych obowiązków administratora, który obowiązuje na wszystkich serwerach na platformie MTA, to godne reprezentowanie serwera na nim jak i poza nim. Są także inne obowiązki, np. kultura osobista na wysokim poziomie, tolerancja do wszystkich osób, zasady moralne oraz wyrabianie cotygodniowej normy raportów.

R: Jakie są plusy i minusy administratora?

S: Jednym plusem administratora jest to, że możesz sprawiać dużą rozrywkę przez tworzenie różnych eventów o serwerową gotówkę, a dużym minusem jest na pewno duży hejt jaki spływa na osobę w administracji po otrzymaniu np. kary.

R: Czy posiadasz jakieś auto?

S: Tak, posiadam Infernusa 4.4 prawie FT, Manankę 1.9, Boxvilla 1.3 oraz Solaira 2.0 czwartego na serwerze.

R: Powiedz kilka słów o jednym z nich.

S: Nie ma tutaj zbytnio co do opisywania, ale opiszę moje najlepsze auto, czyli Infernusa. Ogólnie, to słabo się rozpędza, bez nitra słabo robi się nim wyścigi, lecz można nim zdobyć pierwsze miejsce, skręca nawet dobrze, a jego maksymalna prędkość to 320 km/h, więc nie ma tragedii.

R: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

S: Oczywiście, chciałbym pozdrowić frakcję SAMD, której jestem v-liderem, oraz cały biznes Project Film Studio.

R: Dziękuje Ci za udzielenie wywiadu, cześć

S: Do zobaczenia!

galeria.png.442b6d08d55182d6b71c150d8b0254f9.png

0aZadXf.png

ho2YOnQ.gif

Jesteś w administracji serwera i chciałbyś wziąć udział w serii? Zgłoś się w wiadomości prywatnej do @Tomcio.!

894686943_koniecartykuu.png.4db42c1c8a27566ebf10de4ef273174b.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.