Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Phoenix DeadBlackBirda

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

VFzGv9j.png

Witajcie w jednym z końcowych artykułów serii - Pojazdy graczy. Dziś zajrzymy do DeadBlackBirda, aby obejrzeć jego Phoenixa! Zapraszam!

pnpasek.png.420a9f013facb9fe2a40b699e879175b.png

R – Redaktor @Rafaal                 U - Uczestnik wywiadu @DeadBlackBird

R: Dzień Dobry, jestem Reporter Rafaal z Project News.

U: Cześć, miło poznać.

ROpowiedz coś o twojej historii motoryzacyjnej. Co miałeś przed Phoenixem?

U: Moją historię z autami rozpocząłem od Manany, posiadam do niej ogromny sentyment. Nadal posiadam ją w swoim garażu. Moim drugim autem, był primo ,którego też posiadam w garażu. Później było różnie, zakupiłem Sabre, a potem zdecydowałem się na moją perełkę Phoenixa.

R: Dlaczego zdecydowałeś się akurat na niego?

U: Proces zakupu auta wyglądał bardzo spontanicznie, kiedy przyjechałem do salonu z moją dziewczyną w głowie miałem jedynie Sultana. Jednak po spojrzeniu na Phoenixa od razu się zakochałem. W moich oczach pojawiły się iskierki szczęścia. Sami wiecie, jak to jest, pierwszy tuning mechaniczny, wizualny. Po zakupie okazało się, że jest to Phoenix 9 na serwerze, co mnie jeszcze bardziej przekonało do tego, aby nigdy go już nie sprzedać.

R: Zakupiłeś go w salonie? W jakiej konfiguracji?

U: Jego silnik to było bodajże 2.9 pb, niestety już nie koniecznie pamiętam, ponieważ było to już 4 miesiące temu.

R: Jakich modyfikacji dokonałeś podczas tego czasu?

U: Tuning, jaki w nim zrobiłem to ulepszenie silnika do maksymalnego poziomu 3.4 pb oraz dodanie Turbo V5, Ecu4, 954 pkt ,4x4 oraz w3. Z tuningu wizualnego zrobiłem w nim Zielone lampki, felgi, przyciemnione szyby do 70%, poszerzone opony.

R: Jak Ci się nim jeździ?

U: Początkowe uczucia z jazdy były bardzo, ale to bardzo słabe, pamiętam, jak musiałem auto, te naprawiać co 30 sekund. Konieczne było danie w3 oraz 4x4 - inaczej nie dało się jeździć, natomiast teraz, robiąc wyścigi tym autem, czuję się mega pewny.

R: Posiadasz jeszcze jakieś pojazdy, którymi chciałbyś się pochwalić?

U: Więc tak mam jeszcze Manane i primo auta, których nigdy w życiu nie sprzedam. Posiadam także Wayfarera unikat serwerowy, ponieważ jest on pierwszym motocyklem na serwerze, z id 55, mega lubię nim się czasem przejechać, sprawia mi to wiele radości mimo tego, iż nie jest to demon prędkości.

R: Co zamierzasz w przyszłości?

U: Moim ostatnim marzeniem na serwerze jest Bullet, którego chciałbym kupić za zarobione pieniądze. Nie sprzedając przy tym, innych moich pojazdów. I wtedy zrobię go full-tune wraz z nitrem. No i mam w planach na zakończenie projektu Phoenix dodać do niego body kit i to chyba tyle.

R: Dziękuje Ci za odpowiedzi. Miło się rozmawiało. Cześć.

U: Na razie.

pnpasek.png.ad28f1eb965e499344518a0deddc5117.png

PCd24ge.png

jN6WBf2.png

rtCVOhF.png

LwceADx.png

Flbi1NB.png

pnpasek.png.ad28f1eb965e499344518a0deddc5117.png

Na następny artykuł, ostatni w tym sezonie pojazdów graczy przygotowałem coś specjalnego... Wyczekujcie tego już niedługo!

pnkpasek.png.4e1434ec4f18c9d5126f6882d37fd401.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.