Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Mozaika by Nexusovskyy

Nexusovskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 19.03.2021 o 17:00, maciek.bot napisał:

widze ze od moich poprzednich dissow w twoja strone nic sie nie zmieniles.. wciaz prace kradniesz z neta i twierdzisz ze ,,inspirowales sie" zalosne

Gościu pracę wykonałem samodzielnie, nawinąć ci wiązankę żebyś ogarnął dupe bo 3/4 forum ma ciebie dość? 

Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Przywłaszczenie mienia – art. ... 284 k.k. polega na przywłaszczeniu przez sprawcę cudzej rzeczy ruchomej lub prawa majątkowego. Sprawca postępuje więc z cudzą rzeczą lub prawem tak jakby sam był jej właścicielem, bądź uprawnionym.

:x

50 minut temu, Nexusovskyy napisał:

Mam wam plik z photoshopa odpalic i pokazac ceje ze mojego autorstwa?

Ja na twoim miejscu nie przejmował bym się nimi. Zazdroszczą ci i na siłę próbują udowodnić, że to jest z neta.

Super praca.

Osobą które oskarżają Nexusowskiego o plagiat zalecam najpierw przyjrzeć się dokładnie pracy, gdyż (nie chcę obrazić) widać w niej niedociągnięcia oraz dość dużą ilość szczegółów wyróżniających ją od pracy z internetu. Widać nawet miejsca gdzie są dziury w mozaice więc czego nie ma na rzekomo "pierwowzorze". Po prostu on jak i autor innej mozaiki wzorowali się na tym samym zdjęciu papugi.

Spoko praca, ale popracuj trochę nad wykorzystaniem i kryciem siebie warstw i na pewno będzie lepiej 🙂

16 godzin temu, Lightmil napisał:

Osobą które oskarżają Nexusowskiego o plagiat zalecam najpierw przyjrzeć się dokładnie pracy, gdyż (nie chcę obrazić) widać w niej niedociągnięcia oraz dość dużą ilość szczegółów wyróżniających ją od pracy z internetu. Widać nawet miejsca gdzie są dziury w mozaice więc czego nie ma na rzekomo "pierwowzorze". Po prostu on jak i autor innej mozaiki wzorowali się na tym samym zdjęciu papugi.

Spoko praca, ale popracuj trochę nad wykorzystaniem i kryciem siebie warstw i na pewno będzie lepiej 🙂

Było robione ze tak powiem na szybko dlatego te luki chciałem je ogarnąć lecz czasu brakuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.