Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Bad3jowski

ziomsonelo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17038
Login: jasiupl
Nick oskarżonego: Bad3jowski
Powód skargi: Wyłudzenie po kupnie auta
Data zdarzenia: 15.03.2021
Dowody: gracz o nicku proxu365 moze potwierdzic
Opis sytuacji: Sprzedałem mu auto marki Jester i po jakichś 5 minutach napisał mi, że mam mu oddać na zderzaki i poszerzenia tyle pieniędzy(bo nie dopatrzyłem, że nie ma tego w tym aucie i sam je ledwo co kupiłem). Oddałem mu za to tyle pieniędzy ile wymagał. Po jakimś czasie gracz do mnie pisze,  że auto ma szyby 0% i mam mu oddać 30k. Co ciekawe, auto te szyby posiadało i gracz myślał, że jestem naiwny i próbował mnie w ten sposób wykorzystać. Dzień wczesniej gracz o nicku proxu365 dokładnie widział, że posiadam szyby 60%. Gracz tłumaczy się tym, że "gereq zle sprawdzil id" elo. Moge do tego dodać że dostałem od tego gracza groźby że dostane bana.(bylo na serwie lecz nie zrobilem screena wiec podam to dsadsaq
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: screen na dolegdfgdf

Pojazd nie miał poszerzeń ani wloty zderzaku oddałeś pieniedze na zderzak i na poszerzenia 1lvl chociaż napisałem do gereq i pomyliłem złe id pojazdu zamiast 5bodajze 9 prosiłem żebyś mi oddał na szyby a to ja pomyliłem id i się zgadzało mogę ci dać 2k zadoscuczynienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.