Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z supporterem mirek_mefedron

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

dDVUs1H.png1870852463_artyku.png.8776ce674c1a22569badf185f199593b.png

Witajcie, zapraszam Was na wywiad pt. Wywiad z supporterem @mirek_mefedron. Zapraszam!wywiad.png.39d600594c5a7d2e453b410e9991e224.png

R- Redaktor @Tomcio.                  S- Supporter @mirek_mefedron

R: Witaj, jestem Tomcio. z Redakcji Project News. Miło mi cię poznać
S: Witaj, również mi miło.
R: Na początku możesz powiedzieć kilka zdań o sobie.
S: No to jak większość osób wie, nazywam się Piotr, mam 16 lat i aktualnie jestem w 2 klasie szkoły branżowej na profilu elektryka. Na co dzień jestem osobą miłą oraz pomocną, która posiada także wielki dystans do siebie. Często lubię sobie pożartować w towarzystwie, żeby nie było nudy.
R: Kiedy dołączyłeś do administracji serwera?
S: Do administracji dołączyłem w rekrutacji Luty 2021, czyli dość całkiem niedawno.
R: Dlaczego postanowiłeś napisać podanie do administracji?
S: Postanowiłem napisać podanie do Administracji, ponieważ posiadam bardzo duży staż na serwerze i chciałbym dołożyć swoją cegiełkę pomocy, chociaż w ten sposób.
R: Co najbardziej podoba Ci się w byciu supportem?
S: W byciu supportem najbardziej podoba mi się bardzo dobra i bliska relacja z innymi graczami. Możliwość pomagania i dbania o porządek na serwerze.
R: Teraz przejdźmy do Twoich pojazdów. Jakim pojazdem aktualnie się poruszasz?
S: Obecnie poruszam się Sultanem, którego robię na Full Tune od totalnego zera. Posiada on na dzień dzisiejszy ECU V4, TURBO V5, zestaw torowy 3, silnik 3.7, lampy i tuning wizualny.
R: Czy masz jakąś kolekcję swoich pojazdów?
S: Obecnie w mojej kolekcji znajduje się wyżej wspomniany Sultan oraz Quadbike z ECU V4, TURBO V5 oraz lampami.
R: Który pojazd jest twoim ulubionym: Sultan czy Quadbike?
S: Moim ulubionym pojazdem z mojej kolekcji jest Sultan
R: Czy planujesz coś dokupić do swojej kolekcji?
S: Do kolekcji planuje zakupić Turismo na FT.
R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: WooNskiego, iczowskiego, PaiR'a, Lightmil'a oraz Batona Polaka
R: Dziękuje Ci, że zgodziłeś się na udzielenie wywiadu. Miłego dnia Ci życzę i mam nadzieję, że dokupisz Turismo do kolekcji.
S: Nie ma za co, dzięki i wzajemnie.

galeria.png.aad29c6588e0dfa9d2bc709a94c8ac1f.png

Tbm8mGs.png

Zdjęcia poniżej pokazują, jak wygląda Sultan mirka_mefedrona.

K13eDG9.png

uSqRQuH.pnginformacje.png.bf40175de7742dc38499bd597314b779.png

To wszystko w dzisiejszym wywiadzie. Do zobaczenia w kolejnych wywiadach bądź artykułach!

423751851_koniecartykuu.png.b18a277e1f53c75220a3e9be83a39ef5.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @AlimentoS_YT

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.