Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Elegy Bartka2013

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

8HkqWgt.png

Witajcie, w dzisiejszych Pojazdach Graczy, porozmawiałem z Bartkiem2013 o jego Elegy. Zapraszam!

pnpasek.png.4760ac15b4913ee7d0e0d15bd031c4da.png

R – Redaktor @Rafaal       U - Uczestnik wywiadu @Bartek2013

R: Witaj, jestem Junior Reporter Rafaal. Redakcja Project News. Miło mi poznać.

U: Cześć, jestem Bartek.

R: Zaczniemy więc od pytania - jakie pojazdy posiadałeś przed tym Elegy?

U: Posiadałem ich sporo, z ciekawszych były to Monroe FT bez rozszerzenia baku, Bullet FT bez nitra oraz baku, Walton id 38 na lekkim tuningu [Ecu4, Turbo5, Nitro v1], reszta to były tańsze samochody po około 300k.

R: Co spowodowało, że zakupiłeś Elegy?

U: Dlaczego zakupiłem Elegy? Odpowiedź jest bardzo prosta, chciałem przesiąść się do samochodu, gdzie nie zależy na prędkości, a na zabawie z jazdy. Dodatkową rzeczą jest to, że posiada światła oraz licznik miętowy, a jest to mój ulubiony kolor dostępny na serwerze.

R: Jaki tuning posiadało podczas zakupu?

U: Auto przy zakupie było w pełni ulepszone. Brakowało tylko nitra, baku oraz napędu 4x4.

R: Zmieniałeś coś w nim?

U: Jedynie zdemontowałem zestaw wyścigowy 3, ponieważ psuł "frajdę" z jazdy.

R: W takim razie, jak Ci się nim jeździ?

U: Posiadam go od niedawna i jestem w stanie powiedzieć, że jest to jedno z lepszych aut, które posiadałem. V-max nie jest za wysoki, ponieważ tylko 244km/h, lecz dalej możliwość wlecenia bokiem dosłownie wszędzie jest wystarczająco satysfakcjonujące.

R: Posiadasz jakieś inne auta w swoim garażu?

U: Aktualnie posiadam także Premiera ID 1145 z Ecu4, Turbo5, zestaw wyścigowy 3, napęd 4x4 oraz LPG75, resztę pojazdów posprzedawałem lub są mało warte.

R: Co zamierzasz w przyszłości, kupisz jakieś auto? A może sprzedasz?

U: Elegy nie mam na razie zamiaru sprzedawać, na razie w planach mam zamontowanie do niego nitra, lecz wbijanie poziomów rajdowca jest dosyć monotonne. Jeżeli chodzi o zakup pojazdu, to aktualnym celem jest zakup Turismo i zrobienie go w taki sam sposób jak moje pierwsze sportowe auto z 2015 roku.

R: Dziękuje Ci bardzo za twoje odpowiedzi. Z mojej strony to tyle, na razie.

U: Trzymaj się, cześć.

6fb1HBA.png

CIg5r6X.png

xyY06Iv.png

9VRxCY8.png

EDIMAig.png

Chciałbyś, aby twój pojazd znalazł się w serii - "Pojazdy Graczy"? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal

pnkpasek.png.53cd4b5a8fdfc1dd18c43afcd3b2009b.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.