Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Rancher LemonHaze'a

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

WfVZ0yl.png

Cześć, dziś zapoznamy się z historią motoryzacyjną gracza LemonHaze.
Zapraszam!

pnpasek.png.c100f6891dbc14b832851d5c53fdf6be.png

R – Redaktor @Rafaal              U - Uczestnik wywiadu @LemonHaze

R: Cześć, jestem Rafaal. Junior Reporter z Project News.

U: Dzień dobry, jestem LemonHaze!

R: Opowiedz coś o pojazdach, które posiadałeś przed tym rancherem.

U: Rancher, jest moim trzecim pojazdem. Wcześniej posiadałem pereniala, następnie jeździłem jakiś czas sentinelem.

R: Dlaczego zdecydowałeś się na ranchera, a nie coś innego?

U: Zakupiłem ten pojazd, ponieważ spodobał mi się, oraz zaoferował atrakcyjny tuning za swoją cenę. 

R: Czyli zakupiłeś od gracza - co go posiadał?

U: Parametry podczas kupna to dokładnie silnik pojemności 2.2, napędzany benzyną, tankowany oczywiście Pb98. Dodatkowo podczas zakupu, posiadał założony komputer pokładowy V4 oraz program wykonany na 1000 pkt.

R: Zmieniłeś coś w nim, montowałeś jakiś tuning?

U: Na razie ze względu na brak kasy zmieniłem tylko kolorystykę i dodałem felgi terenowe. Zdemontowałem też wloty z dachu i maski, ponieważ nie podobały mi się.

R: Jak Ci się nim jeździ? Wyjeżdżałeś już na jakieś offroadowe wycieczki?

U: Odczucia z jazdy? - Hm, auto ma bardzo miękkie zawieszenie, w terenie świetnie zbiera każdy wybój. Jak na terenówkę też jest dosyć szybki, osiąga około 205km/h. Dodatkowo spala bardzo mało, jeśli dobrze pamiętam około 13,5litra na 100km. Generalnie jest super stabilny, żeby nim dachować trzeba mieć naprawdę pecha. Dla mnie jest pojazdem idealnym - w miarę szybki, wjedzie wszędzie, czy to autostrada, czy offroad.

R: Masz jakiś inny pojazd, którym chciałbyś się dziś pochwalić?

U: Na obecną chwilę nie posiadam innych pojazdów, nie planuję też nic nowego.

R: Będziesz w przyszłości coś do niego montować, a może kupisz nowy pojazd?

U: Na razie mam zamiar wsadzić mu turbinke i instalację LPG, dalej się zobaczy. Wiem jedno, na pewno zostanie ze mną na dłużej.

R: Dziękuje Ci bardzo za tą krótką, lecz treściwą rozmowę. Do zobaczenia

U: Na razie!

DpsXKsb.png

1r1Ltz8.png

UtbwvDx.png

brSnD8L.png

y4wAueB.png

Dziękuje bardzo za przeczytanie artykułu. Chciałbyś znaleźć się w kolejnym? Skontaktuj się z @Rafaal w wiadomości prywatnej na forum!

pnkpasek.png.0fed920b36173f50bdfa8e3bd83169ff.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.