Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Perennial Killereq'a

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

GF7wVBZ.png

Dzień dobry, witajcie w "Pojazdach graczy". Dziś zapoznamy się z historią Killereq'a535! Zapraszam.

pnpasek.png.8e2b3c033f51b34196ea2f9450f4e51e.png

R – Redaktor @Rafaal         U - Uczestnik wywiadu @Killereq535

R: Dzień dobry, Junior Reporter Rafaal z Project News. Miło mi Cię poznać.

U: Hej, jestem Killereq.

R: Więc - jakie pojazdy gościły u ciebie w garażu, przed zakupieniem tego Perenniala?

U: Zaczynałem od Moonbeamów w różnych konfiguracjach, potem zakupiłem Admirala, którego już nie posiadam, a na samym końcu zakupiłem Schaftera.

R: Dlaczego zakupiłeś Perenniala?

U: Bez powodu, po prostu mi się spodobał. Zakupiłem go u cygana w Angel Pine.

R: Jaki tuning wykonałeś dotychczas?

U: Rozszerzyłem silnik do 1.9, zamontowałem bak LPG 75l, komputer pokładowy v4, turbinę v5, oraz zrobiłem tuning wizualny widoczny na zdjęciach.

R: Jak Ci się nim jeździ?

U: Bardzo przyjemnie, po tuningu ma niezłego kopa.

R: Posiadasz aktualnie jakiś inny pojazd?

U: Tak, mam Boxville, którego używam do pracy Drwala.

R: Zamierzasz kupić coś nowego w przyszłości?

U: Taak.. Na oku mam Sultana oraz Sentinela, ale raczej będzie to musiało jeszcze poczekać.

R: Dziękuje Ci za twój czas, mam nadzieję, że twoje plany się spełnią. Do widzenia.

U: Cześć.

o66daMY.png
r1TMX3E.png
oSiEtah.png
f0aD4gA.png
mmZdCVN.png

Chcesz aby twój pojazd wziął udział w serii? Odezwij się do @Rafaal w wiadomości prywatnej!

pnkpasek.png.73371676dd81ea10285293003247483c.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.