Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Kaletson

Ciaparitos

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10576
Login: Marcelik
Nick oskarżonego: @Kaletson
Powód skargi: Brak znajomości regulaminu, oraz brak współpracy.
Data zdarzenia: 10.03.2021 około godziny 23 mniej więcej.
Dowody: Wkleje jeżeli gracz bedzie dalej cos mowil.
Opis sytuacji: A wiec tak, wymieniłem się z graczem comet za mojego uranusa + z mojej strony 50k w raty po czym po bodajze 30 min sie rozmyśliłem ze jest to zły pomysł i jak wiadomo jest 24h na odmiane, gracz jak napisałem o odmianie stwierdził że za późno bo zmienił felgi co jest banalnie śmieszne, jak napisałem mu co napisal do mnie moderator PaiR. To gracz wyszedl z serwera, oczekuje odmiany mam 24h prawo na odmiane wiec nie widzę tu żadnych problemów. Czekam na rozpatrzenie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowałem na forum, nie wiem w czym mogę wstawic dowód.

Poza tym kolego drogi Uranus miał nie mieć tylko nitra i baku a pod urzędem dowiedziałem się ze niema zderzaków a o progach to już nie wspomnę.. tutaj mnie oszukałeś więc dla mnie skarga powinna być odrzucona dogadaliśmy się idę ci na rękę nie musisz splacać mi tych 55k nie 50 tak jak to napisałeś wyżej a mogłem ci tego nie proponowac wcale tutaj ja tracę najwięcej więc nie wiem o co się jeszcze czepiasz...

jeszcze widzę że edytowałeś skargę.. nieźle się bawisz widze 

próbujesz cos ukryć ?

Poza tym napisałeś mi na prywatnym że sprzedajesz dzisiaj cometa najprawdopodobniej za 400k więc w czym masz dalej problem ? bo naprawdę nie rozumiem 

2 godziny temu, Kaletson napisał:

jeszcze widzę że edytowałeś skargę.. nieźle się bawisz widze 

Nie wkurzaj mnie gosciu, poprawiałem błędy bo czasem mi się cos zle napisalo bo na telefonie zawsze pisze.

I gosciu po drugie, piszesz mi na priv o progach normalnie denerwujesz mnie widziałeś go i sam wspomniałeś o progach wiec widziałeś ze ich nie ma wiec mi tu teraz się nie broń, nie splacam Ci żadnego 55k poleciałeś w kulki sprzedałeś dość szybko uranusa bo nie chciałeś odmiany brak znajomości regulaminu się klania i juz mnie denerwujesz spamisz mi cala skrzynkę pocztową w wiadomościach i co wiadomość jakies twoje problemy, chciałem odmiane masz problem bo oddałeś lub sprzedałeś uranusa.

Sie jak dziecko zachowujesz, wychodząc z serwera wczoraj po tym jak ci napisalem punkt regulaminu który podesłał mi PaiR. Po wyjasnieniu mu sytuacji teraz bedziesz się bronić byle czym tylko żeby mnie wkopac w jakies kłamstwa czy Coś.

Po 1 to ty masz problem po 2 nie wspominałeś o żadnych progach jak bym nie zauważył że niema zderzaków to byś nawet nie napisał a o progach nic nie wspomniałeś potem jak sie zapytałem czy niema czegoś jeszcze więc nie kłam bo widzę że cwaniakujesz za bardzo 

a ty jak baba zmieniasz zdanie co 3 minuty 

haha juz ci pisałem że mi neta wywaliło więc no 

i potem już nie wchodziłem 

Poza tym znają cię na serwie i dowiedziałem się od paru osób jakim handllarzykiem jesteś podjezdzasz i po 2 min się rozmyślasz kid z ciebie totalny nie 

Napisał bym do tych osób ale po 1 nie mogą się wypowiadać pod skarga a po 2 nie chcę ich w to mieszać dobra nie denerwuj mnie oszukałeś z progami czekamy na administracje tak jak pisałem wyżej dla mnie ta skarga niema sensu ale no okej czekamy na administracje 

Ugadalismy się że nie musisz oddawać mi tych 55k to po co szukasz dziury w całym ? 

Oszukałeś to jest 1 nici z odmiany po 2 wymieniłem przed twoją śmieszną skargą i nie wchodziłem na forum człowieku nie szukaj dziury w całym bo mnie już irytujesz nie potrafisz  grać i handlować w mta to w simsy idź grać brakowało progów oszukałeś i tyle pozdrawiam zaraz mogę wkleić jak pięknie piszesz mi na pw ❤️ nwm kto cię nauczył takich brzydkich słówek poza tym nie powinno oznaczać się suporterów w skardze 

XDDD dobra naprawdę irytujesz mnie już człowieku ty 1 do mnie z Kur**mi wyleciałeś i nie tylko zachowujesz się jak totalny KID i nie tylko ja tak sądzę nawet Stunter napisał na giełdzie ze jesteś totalnym kidem i kaleczysz handel i skończ tu już pisać bo zaśmiecasz forum tylko

Jeśli on na mnie zarobił to naprawdę zajebisty jesteś w handlu ci powiem XD ale dobra ale z tego co widzę nie zależy ci na serwie zresztą tak mi napisałeś na pw więc w czym problem masz dalej XD? wszystko wskazuje na to że to jest twoja wina bo oszukałeś mnie co do progów ty się będziesz tłumaczył przed administracją nie ja 😄 

Dobra skończysz już pier****ć czy nie? ty powinieneś mi napisać co ma a czego niema a nie ja mam się sam domyślać więc ty tu zawiniłeś kolego na pw napisałeś mi że niema tylko baku i body gdybym nie zauważył że nie posiada zderzaków nawet byś mi o tym nie powiedział więc ty tu jesteś winien nie ja 😄 i to ty skończ się już tłumaczyć bo to się nudne robi dobra? znasz w ogóle pojęcie toksyczne dziecko ? bo nie wydaje mi się XD taki kabaret tu odprawiasz że lecę zaraz po popcorn i czytam od początku 😄 

2 minuty temu, Kaletson napisał:

Dobra skończysz już pier****ć czy nie? ty powinieneś mi napisać co ma a czego niema a nie ja mam się sam domyślać więc ty tu zawiniłeś kolego na pw napisałeś mi że niema tylko baku i body gdybym nie zauważył że nie posiada zderzaków nawet byś mi o tym nie powiedział więc ty tu jesteś winien nie ja 😄 i to ty skończ się już tłumaczyć bo to się nudne robi dobra? znasz w ogóle pojęcie toksyczne dziecko ? bo nie wydaje mi się XD taki kabaret tu odprawiasz że lecę zaraz po popcorn i czytam od początku 😄 

To właśnie ty skoncz juz tutaj pośmiewisko z siebie robic, sam pisałeś o zderzakach ze sobie założysz moge logi zaraz wysłać i się zawstydzisz.

Słuchaj napisze ci to jeszcze raz na spokojnie sobie to przeczytaj bo 3 raz z kolei nie zamierzam tego pisać wczoraj wywaliło mi internet temu nie wchodziłem dziś rano wymieniłem się nie wchodząc na forum dopiero po fakcie wszedłem stuntera nie chce w to mieszać ale to nie jest jego broszka żeby się teraz odmieniać więc no oszukałeś z progami napisałem to ze 4 razy wyżej i nie chce żadnych pieniędzy od ciebie nawet tych 55k za te raty już ci pisałem na pw i tutaj że ci je daruje ty powiedziałeś ze się zgadzasz no to nie wiem w czym masz problem zamknij sprawę i tyle pisałeś mi wcześniej na pw że masz ofertę za cometa 400k i sprzedajesz dziś no to masz 2 powód do zamknięcia sprawy a na 100 procent skończy się na zamknięciu sprawy bo po ściemniałeś oszukałeś i na dobrą sprawę ja mogę napisać skargę na ciebie za oszustwo w wymianie a wydaje mi się że jest to gorsze niż to za co ty napisałeś moja propozycja wygląda następująco przeprosisz mnie za to co pisałeś na pw i za to co zrobiłeś ja przeproszę ciebie za nieporozumienie spowodowane twoją winą polecimy na browca do blubbery i po sprawie no bo ty tutaj zawiniłeś najbardziej ziom nie chcę cię wyzywać bo wiem że skończy się to dla mnie mutem a nawet banem więc no odmiana tutaj już nie wchodzi w grę bo tak jak pisałem wyżej stunter się już nie odmieni a za progi nie zamierzam nic brać od ciebie poza tym one były droższe więc no jeśli moja propozycja cię nie zadowala to czekamy na administrację bo naprawdę to się już nudne robi...

4 minuty temu, Kaletson napisał:

Słuchaj napisze ci to jeszcze raz na spokojnie sobie to przeczytaj bo 3 raz z kolei nie zamierzam tego pisać wczoraj wywaliło mi internet temu nie wchodziłem dziś rano wymieniłem się nie wchodząc na forum dopiero po fakcie wszedłem stuntera nie chce w to mieszać ale to nie jest jego broszka żeby się teraz odmieniać więc no oszukałeś z progami napisałem to ze 4 razy wyżej i nie chce żadnych pieniędzy od ciebie nawet tych 55k za te raty już ci pisałem na pw i tutaj że ci je daruje ty powiedziałeś ze się zgadzasz no to nie wiem w czym masz problem zamknij sprawę i tyle pisałeś mi wcześniej na pw że masz ofertę za cometa 400k i sprzedajesz dziś no to masz 2 powód do zamknięcia sprawy a na 100 procent skończy się na zamknięciu sprawy bo po ściemniałeś oszukałeś i na dobrą sprawę ja mogę napisać skargę na ciebie za oszustwo w wymianie a wydaje mi się że jest to gorsze niż to za co ty napisałeś moja propozycja wygląda następująco przeprosisz mnie za to co pisałeś na pw i za to co zrobiłeś ja przeproszę ciebie za nieporozumienie spowodowane twoją winą polecimy na browca do blubbery i po sprawie no bo ty tutaj zawiniłeś najbardziej ziom nie chcę cię wyzywać bo wiem że skończy się to dla mnie mutem a nawet banem więc no odmiana tutaj już nie wchodzi w grę bo tak jak pisałem wyżej stunter się już nie odmieni a za progi nie zamierzam nic brać od ciebie poza tym one były droższe więc no jeśli moja propozycja cię nie zadowala to czekamy na administrację bo naprawdę to się już nudne robi...

Nie będę ciebie przepraszac, napisalem Ci wyraźnie pisz skargę o progi jak chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.