Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ rozwiązany Skarga na frakcję SAPD (Exovariusz)

krasua

Rekomendowane odpowiedzi

Login: eXtreme

Nick: krasua

Serial: 5D5F03B115EB719462F800E4260F3A42

Data zdarzenia: 10:28 - 09.03.2021.

Opis sytuacji: Otóż po zalogowaniu na serwer skierowałem się w stronę przechowywalni, lecz widziałem, że jest tam rozgrywana akcja RP, w której uczestniczyło SAMD oraz SAPD, więc pomyślałem, że poczekam, aż do końca akcji i wtedy przejdę przy okazji zobaczę jak to rozegrają stanąłem na krawężniku i czekałem jakieś sześć lub osiem minut postanowiłem, że przejdę obok pachołków kiedy se przechodziłem nagle dostałem z tasera i zostałem zakuty zaprowadzono mnie do radiowozu zakutego po czym spytano się mnie czy posiadam przy sobie dokumenty napisałem, aby mnie zaprowadził ulice obok abym je wziął z auta spytał się gdzie jest to auto oraz jaka to marka odpowiedziałem, że auto stoi po lewej stronie jest to pierwszy Walton no to się spytał czy drzwi są otwarte no to odpisałem, że są, no i poszedł myślałem, że poprawnie odegra, lecz się przeliczyłem i zrobił niezłe PG wszystko jest ukazane na zdjęciu.

Świadkowie: @SzoferDominik, @Goracydelfin66, @Szymrek7, @kozaczek1 I wiele, wiele więcej, lecz dokładnego screena nie zrobiłem przez co nie wyłapałem wszystkich.

Dowody:

mta-screen_2021-03-09_10-20-33.png.adaccf2b6be631e17d4b1548d1b1e387.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.