Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Elegy Kamcia

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

gWC3IYm.png

Dzień dobry, w dzisiejszej odsłonie Pojazdów Graczy zapoznacie się z Kamciem. oraz jego pięknym Elegy.
Zapraszam.

pnpasek.png.f457954e46f9bcc6ada619708ccee10e.png

R – Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @Kamcio.

R: Cześć, przyjechałem do Ciebie porozmawiać trochę o Twoim Elegy.

U: Witam, nie ma sprawy.

R: Zacznijmy więc od pytania... Jakie samochody posiadałeś przez zakupieniem Elegy?

U: Moim pierwszym autem na serwerze, zapewne jak większości graczy był Moonbeam, czyli słynny klocek *śmieje się*. Oczywiście klockiem dorobiłem się ciężko pracując na drwalu, kolejnego woła roboczego, a mianowicie Boxvilla, który znacznie ułatwił mi pracę na drwalu. Po kilkunastu dniach do mojej kolekcji dołączył kolejny pojazd dostawczy czyli Yankee. Zamiast kupić coś fajnego do poruszania się wolałem jeździć Yankee i odkładać powoli pieniądze na Elegy, moje ulubione auto. Niestety pewnego poranka nie dałem rady wytrzymać bez fajnej furki i postanowiłem zakupić salonowego Flasha.

R: I tak długo wytrzymałeś. Dlaczego postanowiłeś że będziesz zbierać na Elegy?

U: Elegy wybrałem, ponieważ jest to auto które mi się bardzo podoba oraz daje wiele frajdy z jazdy. Dodatkowo jeśli ma zrobiony dobry tuning to przyciąga uwagę każdego przechodnia. Auto zakupiłem od gracza, ale niestety nie pamiętam już nicku. Dlaczego wybrałem zakup auta używanego? Otóż to Elegy miało już kilka modyfikacji silnikowych w celu podniesienia mocy i to właśnie był główny powód którym kierowałem się przy wyborze salonowe czy używane.

R: Jakie były jej parametry oraz tuning?

U: Autko zakupiłem z największym możliwym silnikiem dostępnym w Elegy, mianowicie 3.7 w benzynie. Dodatkowym atutem tego auta była instalacja gazowa, ponieważ podczas zabawy na mieście autko potrafi szybko i skutecznie wyczyścić portfel. W aucie wykonany był program na 1k pkt u jednego z najlepszych tunerów w San Andreas oraz posiadało największą turbinę v5, która zamieniła ten samochód w rakietę podczas przyspieszania.

R: Wprowadziałeś w niej jakieś zmiany?

U: Odkąd Elegy trafiło w moje ręce, przeszło całkowitą zmianę wizualną. Nowy lakier, przyciemnione szyby, nowe felgi oraz żarówki. Jako, że auto służy mi głównie do zabawy na mieście, zostały założone poszerzone opony na tył w celu poprawienia wyglądu oraz przyczepności. Z dodatkowego tuningu wizualnego został założony tylny zderzak, który robiony był specjalnie na zamówienie, wydech przelotowy z szerokimi końcówkami, nowe progi, wloty powietrza oraz nie mogło zabraknąć spoilera. Z takich dodatków to customowa rejestracja oraz dodatkowe kluczyki.

R: Jak podoba Ci się jazda tym autem?

U: Jazda tym autem przynosi frajdy co nie miara. Mimo, że auto nie należy do demonów prędkości to i tak jazda nim daje więcej emocji od jazdy najszybszą furką. Auto można bardzo łatwo wprowadzić w poślizg, jest idealne do driftu, lecz nie polecam go początkującym, ponieważ auto po dokonanych modyfikacjach przy lekkim wciśnięciu gazu bardzo rzuca tyłem. Głównym minusem jazdy Elegy jest na pewno to, że nie możemy szybko wjeżdżać w zakręty, ale jeśli komuś zależy na drifcie oraz zabawie to nie jest to żaden problem.

R: Posiadasz dalej któryś z pojazdów, które wcześniej wymieniłeś? A może kupiłeś coś innego?

U: Tak jak wspominałem wyżej, posiadam dwa dostawczaki Boxvill'a oraz Yankee, ale nie będziemy o nich opowiadać. Poza Elegy posiadam, również Ranchera, zakupiłem go 3 dni temu, główny cel zakupu tego auta to spokojny dojazd do pracy oraz luźna jazda po terenie. Jako, że jestem fanem motoryzacji posiadam, również Sancheza, którym często wraz z moimi kolegami jeździmy po lasach oraz polach. Sanchez świetnie spisuje się też przy dojeździe do pracy w pogodne dni.

R: Planujesz w przyszłości kupić coś jeszcze?

U: Hmm... plany na przyszłość... Elegy zostaje w moim garażu, ponieważ bardzo fajnie można się pobawić. Bardzo chciałbym kupić sobie Sultana, ale to tak dodatkowo, aktualnie moim głównym celem jest zakup Turismo.

R: Dziękuje Ci bardzo za ciekawe odpowiedzi, mam nadzieję że wpadniesz kiedyś do mnie z Turismo.

U: Dziękuję bardzo za wywiad.

SyOaBlC.png

pXQ0eQx.png

Chciałbyś wziąć udział w serii? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @Kamcio.

pnkpasek.png.08c67dfce853042c66b1fd2d7a4a9f07.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.