Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Sabre SPADO

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

GC16gd3.png

Dzień dobry, witam was w Pojazdach graczy. Dotychczasowa formuła uległa lekkiej zmianie, co odświeży trochę nasze wywiady.
Dziś spotykam się ze SPADO, aby porozmawiać trochę o jego przygodach z motoryzacją. Zapraszam!

pnpasek.png.618b5deae69f7b137dd58d081d21a009.png

R - Redaktor @Rafaal             U - Uczestnik wywiadu @SPADO

R: Cześć, miło mi cię widzieć. Pogadamy trochę o twojej sabrze, oraz innych nabytkach.

U: Siemka, nie ma sprawy.

R: Zaczniemy więc od pytania - Opowiedz trochę o twoich poprzednich zakupach.

U: Pierwsze auto, jakie miałem na serwerze to był Moonbeam, jednak nie pamiętam czy kupiłem go u cygana, czy na giełdzie, miał kolor bordowy i tylko tyle z tego auta pamiętam. Drugim pojazdem był Clover i o ile się nie mylę, to był to 2.7PB, nie pamiętam id, jednak pamiętam, że był biały i miał felgi. Kolejnym autem była ta oto Sabre, o której więcej opowiem później, ponieważ jest co opowiadać, następnie kupiłem Vincenta i tu mam dość nieprzyjemną sytuację, bo szukałem modelu w benzynie, i napisał do mnie pewien gracz, że ma na sprzedaż Vincenta w pb, cena, za jaką chciał to 29,000$, więc bez większego namysłu kupiłem owego Vincenta, i po zakupie okazało się, że to diesel. Potem już nie spotkałem tego gracza na serwerze. Po felernym zakupie, mając w świadomości, że przy sprzedaży nie wyjdę nawet na 0, postanowiłem go wymienić, za sadlera z dość niskim id i napędem 4x4, później owego Sadlera wymieniłem na Bensona w dieselu. Podczas tych błędnych decyzji straciłem oko 70% wartości vincenta. Następnie postanowiłem kupić sobie Stratuma. Czaiłem się w salonie, jednakże były same diesele, a mi zależało na benzynie. Postanowiłem napisać ogłoszenie o tym, że kupie Stratuma w pb. napisał do mnie gracz i wiedząc, że znów mogę być oszukany, poprosiłem gracza, by pojechał na stację diagnostyczną. Tym razem wszystko się zgadzało. silnik 2.0PB. Stratuma mam do dziś i wczoraj założyłem mu poszerzenie kół na przód i tył poziomu drugiego, a dziś planuje dać mu gwintowane zawieszenie.

R: Jak podjąłeś decyzję o zakupie Sabry?

U: Dlaczego Sabre? Od zawsze mi się to auto podobało w Grand Theft Auto: San Andreas. Lubię stare klasyki i postanowiłem go sobie na tym serwerze sprawić.

R: Jakie miała parametry podczas zakupu? Kupiłeś ją w salonie?

U: Sabre podczas zakupu miała silnik 2.5PB lub 2.7PB, nie pamiętam, ale prędzej to była ta pierwsza opcja. Sabre posiadała również fele, które później wymieniłem. Zakupiłem ją na giełdzie od gracza.

R: Jaki tuning wykonałeś podczas jej posiadania?

U: Pierwsze co po zakupie to przemalowałem Sabre w te kolory, które do dziś są obecne na aucie. Idąc chronologicznie, to najpierw zwiększyłem pojemność silnika do 2.9 i dałem poszerzenia kół na przód poziom drugi oraz zmieniłem wcześniej wspomniane felgi na obecne. Następnie dałem poszerzenie kół na tył i gwintowane zawieszenie. Potem wsadziłem komputer pokładowy v4 i następnego dnia zamontowałem turbo v5 i tego samego dnia zrobiłem program 1000pkt. No i dość niedawno zaopatrzyłem auto w zestaw wyścigowy 3. Obecnie zastanawiam się nad kolorem lampek. Myślę nad żółtymi lub czerwonymi.

R: Jak ci się nią jeździ? 

U: Nie mam na co narzekać, szczególnie po tych wszystkich modyfikacjach odczucia są nieziemskie, auto zbiera się bardzo szybko. Pierwszą setkę osiąga po około 1.5 sec do 2 sec. Vmax natomiast tej "bestii" to 222 km/h. Do pełnej prędkości rozpędza się w mniej niż 10 sec. Auto skręca pewnie, przewidywalnie, lecz gdy ją podrzuci podczas skręcania, to jest możliwość, że Sabre zacznie dachować. Dlatego jeżdżąc tą sabrą - trzeba myśleć, bo bardzo łatwo ją doprowadzić do zniszczenia, lecz gdy nawet to się stanie od czasu do czasu, to nie będzie się to wiązało z kosztami około tysiąca dolarów, lecz mówimy tu o kwocie około 250$ za naprawienie w 100% zniszczonego auta.

R: Posiadasz jeszcze jakieś inne auta w swojej kolekcji?

U: Oprócz sabre posiadam wcześniej wspomnianego Stratuma. Jest do dość świeży projekt z racji tego, że zakończyłem niedawno projekt Sabre. W Stratumie zostało zrobione max silnik i poszerzenia poziom 2 na tył i naprzód. Planuje w tym aucie dać również napęd na cztery koła. gwintowane zawieszenie, ecu v4, tubro v5, program. Zestawu nie będę dawał, ponieważ bez żadnego turbo i ecu to auto jedzie 221 km/h co mnie satysfakcjonuje.

R: Zamierzasz w przyszłości coś sprzedać, a może kupić?

U: Tutaj pewnie wielu zasmucę, gdyż Sabre nigdy nie sprzedam. Chyba tego wcześniej nigdy nie mówiłem, ale Sabre ma dosyć niskie id. Dokładnie id 1714, przez co niektórzy dawali mi nawet oferty po 250k, a jeden gracz był tak zdesperowany, że był gotów mi dać 330k za ten egzemplarz. Stratuma również nie planuje sprzedać. Gdy skończe projekt Stratuma myśle, aby kupić sobie Elegy lub Banshee z racji tego, że mam fajny pomysł na te oba pojazdy. Jak to wyjdzie w planach? Zobaczymy!

R: Dziękuje ci bardzo za te odpowiedzi, mam nadzieję, że wpadniesz ze Stratumem lub jakimiś innymi nowymi zakupami. Trzymaj się.

U: Z zaproszenia na pewno skorzystam, dziękuję i cześć.

pnpasek.png.618b5deae69f7b137dd58d081d21a009.png

tBd0C8I.png

IgpFzdt.png

g2kGEDi.png

Pt1SIak.png

42I9mR3.png

Chciałbyś znaleźć się wraz z twoim pojazdem w serii? - Odezwij się do @Rafaal

pnkpasek.png.fe3eab35c9f603c38bc48dde2cc58edc.png

Autor: @Rafaal

Korekta: @AlimentoS_YT

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.