Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DZIK6 oskarżony przez guzioo77

guzioo77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @DZIK6
Data zdarzenia: 08.10.2026
Opis zdarzenia: zaparkowałem według mnie prawidłowo na parkingu na The Strip w LV i zostało moje auto na pp wrzucone za 1k $ i jestem w szoku bo dobrze stało, proszę o jakiś argument i dowód, że było źle 
Dowody: 

mta-screen_2026-10-08_19-47-18.png

Witam serdecznie z tej strony Młodszy Specjalista DZIK6 z SA Road Assistance

Otóż zaparkowałeś pojazd na miejscu do tego wyznaczonym gdzie nawet nie było tego odznaczonego dlatego iż z takim powodem wstawiłem ci pojazd na pp, jmedynie gdzie możesz zaparkować owy pojazd to z tego co kojarzę to przy przebieralni na las venturas na miejscu parkingowym gdyż tam to miejsce jest. Niżej podsyłam ss jak stało auto i sprawę zostawiam zarządowi.image.thumb.png.76cfaea71fa8df63bbdd152aafe89231.png

• Nie lubię tego 1

No, ale tam tyle osób parkuje i nigdy nie widziałem jak laweta bierze. Dużo aut tam stoi i na każdym serwerze można, ale tutaj nie? nie no dziwne, czekam co zarząd powie, bo coś wierzyć mi się nie chce, ale jeśli tak, okej zwracam honor

Uszanowanie, Kierownik Kaczorowskyyy.

Analizując przedstawione dowody stwierdzam, że pojazd został odholowany prawidłowo. Tak jak powyżej wyjaśnił pracownik, na The Strip nie ma możliwości parkowania na całej jego długości, jedyne miejsce, gdzie wolno zaparkować jest to parking obok przebieralni. Pozostawienie pojazdu w innym miejscu jest równoznaczne z jego porzuceniem.
Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.