Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[kick] bvnb z organizacji Team77 przez [nie wiadomo mi]

bvnb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 111574
Login: bvnb
Nick oskarżonego: 
Powód skargi: Weszłem do organizacji Team77 i zostałem wurzycony z niewiadomych mi przyczyn a zapłaciłem wejsciowe 3k
Data zdarzenia: 26.09.2026
Dowody: Moge wyslac gdzies na discordzie jak ktos odpowie
Opis sytuacji: W dniu 26.09.2026 gdzies o godzinie podajze 23:20 weszlem do organizacji *Team77*, po chwili gdy odszedłem z komputera i wróciłem zobaczyłem, że usunięto mnie z discorda organizacji, po tym zobaczyłem do gry czy mnie wyrzucono i jednak tak i dlatego to pisze
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: umieszcze tak samo jak napisalem w 5 punkcie

Witam, z przekazanych informacji od lidera wynika, że zostałeś wyrzucony z uwagi na zachowanie, które miało miejsce na kanale głosowym. Sytuacja ta była również powodem umieszczenia Cię na czarnej liście. Odnosząc się do przedstawionych przez Ciebie dowodów w wiadomości prywatnej stwierdzam, że są one niewystarczające. Myślę, że sprawa mogłaby zostać przez strony jeszcze bardziej wyjaśniona, gdyby nie Twój wulgarny ton wypowiedzi w stosunku do lidera organizacji. Swoją drogą opłaty wstępne wpłacamy bezpośrednio na konto organizacji, a nie na prywatne konto lidera. Dodatkowo proszę następnym razem w tego typu sprawach pisać bezpośrednio do mnie w wiadomości prywatnej, bądź poprzez dział skarg na graczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.