Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na administratora Puczy

Masny_Betoniarz*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SpokojnyGracz
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Puczy
Powód skargi: Wytepanie auta z prywatnej posesji
Data zdarzenia: 25.09.2026 19:17
Dowody: [2026-09-25 19:14:02] [Output] : (132) Puczy: wiec przestawisz?
[2026-09-25 19:14:05] [Output] : (132) Puczy: wytepam ci na ulice

Opis sytuacji: Kupilem domek zeby zmiescic wszystkie moje pojazdy korzystajac z granic posiadlosci postawionych a administrator wytepal moj pojazd na przecho

• Haha 1
  • Auć 1

Witaj,
Tak jak pisałem, tak jak mówiłem. Kilkukrotnie, nie jeden raz.
Gracz miał problem podczas pracy kuriera, że twój pojazd blokuje mu NPC do oddania paczki na kurierze.
Dałem tobie informację, żebyś przestawił to auto, gdyż blokuje możliwość pracy dla gracza.
Poinformowałem o tym, iż zgłoszę tę sprawę wyżej, aby nie było więcej takiego problemu.
Dałem ci możliwość przestawienia auta. Nie skorzystałeś, tak więc, aby nie stało na ulicy to po prostu wytepałem je do przechowalni, gdyż po prostu nie dało się z tobą dogadać.
W mojej ocenie auto stojąc w tamtym miejscu blokuje możliwość pracy dla innych graczy na ten moment.
Pozdrawiam, Puczy.

• Super 6

57 minut temu, Puczy napisał:

Witaj,
Tak jak pisałem, tak jak mówiłem. Kilkukrotnie, nie jeden raz.
Gracz miał problem podczas pracy kuriera, że twój pojazd blokuje mu NPC do oddania paczki na kurierze.
Dałem tobie informację, żebyś przestawił to auto, gdyż blokuje możliwość pracy dla gracza.
Poinformowałem o tym, iż zgłoszę tę sprawę wyżej, aby nie było więcej takiego problemu.
Dałem ci możliwość przestawienia auta. Nie skorzystałeś, tak więc, aby nie stało na ulicy to po prostu wytepałem je do przechowalni, gdyż po prostu nie dało się z tobą dogadać.
W mojej ocenie auto stojąc w tamtym miejscu blokuje możliwość pracy dla innych graczy na ten moment.
Pozdrawiam, Puczy.

to mogles dac propozycje rozwiazania tego problemu zeby auto dalej stalo na dzialce a nie blokowalo miejsca innych aut

tak jak ci pisalem kupilem ta posiadlosc ze wzgledu zeby wszystkie mozliwe pojazdu ustawic na tej posiadlosci jezeli nie moge w tamtym miejscu postawic auta robi mi sie problem w ktorym nie zmieszcze wszystkich planowanych aut , a tak jak pisalem wyzej korzystalem tylko z granic posiadlosci dzialki. w takim razie jak nie moge tam postawic tego auta posiadanie tej dzialki przezemnie nie ma sensu

• Haha 1

3 minuty temu, Masny_Betoniarz* napisał:

to mogles dac propozycje rozwiazania tego problemu zeby auto dalej stalo na dzialce a nie blokowalo miejsca innych aut

tak jak ci pisalem kupilem ta posiadlosc ze wzgledu zeby wszystkie mozliwe pojazdu ustawic na tej posiadlosci jezeli nie moge w tamtym miejscu postawic auta robi mi sie problem w ktorym nie zmieszcze wszystkich planowanych aut , a tak jak pisalem wyzej korzystalem tylko z granic posiadlosci dzialki. w takim razie jak nie moge tam postawic tego auta posiadanie tej dzialki przezemnie nie ma sensu

Przecież dałem ci propozycję, abyś ustawił te pojazdy tak, aby się zmieściły. Jeśli nie mieszczą się na działce w sposób normalny, to nic nie poradzę, że masz więcej pojazdów niż posiadłość jest w stanie pomieścić.

• Super 2

nie posiadlosc miesci pojazdy idealnie ale teraz bez tego jednego miejsca nie miesci sie 1 pojazd

Teraz, Puczy napisał:

Przecież dałem ci propozycję, abyś ustawił te pojazdy tak, aby się zmieściły. Jeśli nie mieszczą się na działce w sposób normalny, to nic nie poradzę, że masz więcej pojazdów niż posiadłość jest w stanie pomieścić.

• Haha 1

W dniu 25.09.2026 o 20:45, Puczy napisał:

masz jakis pomysl na rozwiazanie tej sytuacji zeby ten pojazd stal na tej posesji ale nie utrudnial gry czy mam odstawiac pojazd na swoje miejsce ?

Rozumiem niezadowolenie Skarżącego z faktu umieszczenia NPC na jego posesji. Moderator po podjęciu zgłoszenia, zaproponował przestawienie pojazdu w inne miejsce, co wynika z logów. Nie posiadam screenów z chwili zdarzenia, które pozwoliłyby mi zająć merytoryczne stanowisko co do tego, czy istniała taka możliwość. Po samych logach ciężko mi również odtworzyć przebieg interwencji Moderatora i działań Skarżącego. Pojazd finalnie został przeniesiony na przechowalnie po to, aby umożliwić innym graczom wykonywanie pracy kuriera. Moderator zgłosił ten problem Administracji RCON i zostanie on poddany analizie po to, aby gracze pracujący na kurierze mieli możliwość wykonywania swojej pracy, a właściciel posesji nie był w związku z tym poszkodowany. Brak jest podstaw, aby wyciągać konsekwencje wobec Moderatora w tej sytuacji. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.