Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Blefik

KlakierSzary
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaciekProDrifter
Nick(i) oskarżonego(/ych): Blefik
Powód skargi: Lekceważenie obowiązków, a wręcz unikanie pracy na którą sam się pisał.
Data zdarzenia: 21.09.2026r godzina między 18:00 a 18:30
Dowody: https://imgur.com/a/EPpiCjh
Opis sytuacji: Napisawszy skargę na gracza oczekiwałem cierpliwie aż administracja przyjmie zgłoszenie, widziałem że na duty jest 1 osoba, więc uzbroiłem się w cierpliwość.
Aczkolwiek po chwili na duty wszedł oskarżony, zobaczył ilość raportów w kolejce, i stwierdził iż nie ma czasu ich robić bo "odbiera 30 minut" uważam iż jest to tak idiotyczne, że aż zabawne.

Na sam koniec chciałbym dodać że nie wiem co jest gorsze, fakt że Supporter lekceważy swoją pracę życiową aby grać w grę komputerową, czy fakt że nawet w grze komputerowej lekceważy swoją pracę dla serwera.
<< [191] Blefik: człowieku jestem w pracy i wlazłem tylko dzien odebrac

• Super 3
  • Haha 12

Drogi graczu, 

Jak każdy wie na tym serwerze logowanie do serwera rozpoczyna sie w chwili przejścia na plansze odnoszącą się do wyboru lokalizacji odrodzenia swojej postaci. Ponadto jako administracja już w tej chwili wchodzi sie w aktywację, gdzie nie ma możliwosci wyłączenia/wyjscia z tej funkcji. Dopiero w chwili fizycznego odrodzenia sie postaci w poszczególnym miejscu możemy napisac komende przejścia na przerwe.

Twoje oskarzenie odnośnie co do ilości raportów są wyssane z palca. Widniał tylko jakiś jeden raport a jak sam wcześniej zaznaczyłeś był aktywny Bolesny na administracji. Tutaj lepiej w jego stronę skieruj pytanie dlaczego długo czekałeś na przyjęcie zgłoszenia.

Komende przejscia na przerwe wpisalem w momencie sprawdzenia czy jest ktoś jeszcze dostępny z administracji, wiec jak widzialem że Bolesny jest aktywny to nie widzialem powodu, który mi zabraniał wylogowania sie z funkcji administracji zgodnie z planem początkowym.

Do wszystkich logów ma wglad administracja RCON. 

A co do dalszej tresci Twojej skargi uważam je za treści prowokacyjne i nie bedzie sie do nich odnosił. Cala administracja wie gdzie pracuje i jaki mam styl pracy, więc tyle wystarczy.

Spokojnej nocy.

• Super 6
  • Haha 1

Supporter w dniu 21.09.2026 r. był dwukrotnie aktywny na duty. Sesje trwały kolejno 23 i 25 sekund. Nie sposób zatem uznać, aby lekceważył on, tudzież unikał, wykonywania swoich obowiązków. Ponadto Twój raport został wysłany w chwili, gdy Supporter nie posiadał aktywnego statusu administracyjnego, co w mojej ocenie przesądza, iż nie doszło do unikania przyjęcia Twojego zgłoszenia.

• Super 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.