Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mioszek

Rethr0
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Rethr0
Nick(i) oskarżonego(/ych): Mioszek
Powód skargi: Niesłuszne nadanie kary przez co straciłem szansę na top 1 pracy sweepery i szanse na wygranie wyścigu który był wtedy na
Data zdarzenia: 20.09.2026
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Spiesząc się na wyścig przeciąłem trasę gracza na motocyklu nwm jakiego nie widziałem od bo pojechałem dalej gracz nie napisał do mnie ile mam zapłacić a zrobiłbym to bez problemu ostatnio nie stwarzam problemów ns.

administrator nie pisząc do mnie ani jednej wiadomości od poszkodowanego też żadnej nie dostałem nałożył mi karę 3h prawojazdy co zaprzepaściło moją szansę na start w wyścigu i zdobycie top 1 sweeperow.

Szczerze mówiąc zabrał mi sens gry nwm jak dalej będzie wyglądała moja gra ns przez jego czyn.

Administracja uważa że jesteśmy niczym homiki doświadczalne i takie niesłuszne kary psują nam grę ns a oni się wgl nie poczuwają przez takich jak on mta umiera.

• Super 1
  • Haha 3

Witam,

To, że się spieszyłeś w żadnym stopniu cię nie usprawiedliwia, jak już zamierzałeś przeciąć drogę, to wypadałoby się rozejrzeć i sprawdzić czy jest bezpiecznie i nie doprowadzisz do żadnego wypadku. Ciężko mi uwierzyć, że jadąc taką prędkością, nie zdążyłeś wyłapać ani nicku, ani id gracza, szczególnie, że gracz trafił w maskę twojego pojazdu.

Skoro twierdzisz, ze bez problemu zwróciłbyś mu koszty naprawy, to czemu tego nie zrobiłeś ? straciłbyś maksymalnie minutę i dalej zdążyłbyś dotrzeć na wyścig. Gracz nie miał obowiązku pisać do ciebie od zwrot kosztów – sam powinieneś wyjść z inicjatywą i oddać mu pieniądze za wyrządzone szkody.

Tak samo w moim przypadku -  nie miałem takiego obowiązku, szczególnie, kiedy w ostatnim czasie zostałeś upominany ostrzeżeniem za podobną sytuację. Rozumiem, gdyby taka sytuacja wydarzyła się pierwszy raz, wtedy byłbym skłonny kazać ci zapłacić za szkody, ale nie kiedy te wydarzenia dzieją się dzień po sobie.

• Super 2
  • Haha 2

Mordo miałem za to że stałem afk sweeperem poprzednią karę tłumaczyłem ci że zwróciłbym pieniądze może wypadałoby najpierw napisać do mnie a nie odrazu wlepiać karę tymbardzidj że mój mnożnik kar napewno się już wyzerował uważam że niedopełniłeś obowiązków 

• Super 1
  • Haha 2

Poruszałeś się w sposób całkowicie nieprawidłowy, skracałeś i doprowadziłeś do kolizji. Ponadto członkowie Administracji nie mają obowiązku egzekwowania zapłaty za szkody w każdej sytuacji, zaś nawet pokrycie szkód nie zwalnia automatycznie z odpowiedzialności. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.