Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Siako - oskarżony przez Wujaszek.

Wujaszek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Siako
Data zdarzenia: 12.09.2026
Opis zdarzenia: Podczas pełnienia służby w safd, oto ten pracowik sara podczas spotkania stwierdzil że będzie mnie przedrzeźniać wysyłając wiadomości na chacie lokalnym, pt. "Jacek...." co stwierdzam że jest dość prowokacyjne. Kolega został o tym poinformowani że nie życzę sobie aby tak pisali w moją strone. Dodam jeszcze, że pracownik wasz również namawia innych graczy do pisania w ten sposób w moją stronę.
Dowody: 
[2026-09-12 18:31:38] [Output] : (27) Siako: Jaceeek sygnalizacji zapomniałeś
[2026-09-12 19:11:52] [Output] : (27) Siako: Jacek! Nie dyskutuj *krzyczy*
[2026-09-12 19:12:35] [Output] : (27) Siako: Jacula, lepiej
[2026-09-12 19:13:00] [Output] : (27) Siako: Jacek no co ty takie nerwy masz

https://imgur.com/a/4WbbY0N

• Super 16
  • Haha 3
  • WOW! 1

Witam, Starszy Inspektor Siako z S.A Road Assistance.

W odpowiedzi do skargi, nie miałem na myśli cię obrazić w żaden sposób. Raz usłyszałem i przyjęło się w gronie za ,, śmieszne". Z informacji które posiadam wiem że nawet nie masz tak na imię, więc w żaden sposób nie chciałem cię urazić. Również nie dałeś oczywistego znaku żeby tak nie pisać, jedynie straszyłeś że zaraz zejdziemy razem z @PonczeeeK ze służby co w roli administratora nie powinno się pisać takich rzeczy. 

Tyle ode mnie! Skargę pozostawiam do oceny zarządu.

• Super 3
  • Haha 8
  • Lubię to! 1

[2026-09-12 19:12:25] [Output] : (15) Wujaszek.: Jescze raz napiszesz w moja strone "Jacek" to inaczej pogadamy
[2026-09-12 19:12:46] [Output] : (15) Wujaszek.: chcesz zejsc dzis ze sluzby? wydaje mi sie ze nie
[2026-09-12 19:13:05] [Output] : (15) Wujaszek.: idziemy spac kolego
[2026-09-12 19:13:18] [Output] : (27) Siako: przepraszam
[2026-09-12 19:13:45] [Output] : (15) Wujaszek.: ty najpierw naucz sie sam szacunku bo ty nie lepszy

• Super 3
  • Haha 5
  • Lubię to! 1

Uszanowanie, Zastępca Kierownika Kaczorowskyyy.

Zaczynając od kwestii prowokacji. Jeżeli podczas służby pracownik prowokuje swoimi wypowiedziami, wykazuje brak kultury itp. to w pierwszej kolejności powinien zostać ukarany przez administrację karą serwerową, a dopiero po tym wewnątrzfrakcyjnie. Jeżeli gracz nie został ukarany administracyjnie, to nie ma podstaw do ukarania go frakcyjnie.  Przechodząc do screenów z Discorda które podesłałeś -  są to wycinki prywatnych wiadomości, w które my nie ingerujemy.

Skargę odrzucam.

• Super 4
  • Haha 6
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.