Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

-=KodaK=-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

Login: KodakCK
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek
Powód skargi: Źle nadana kara błąd w ocenie vdm gracza z 700-900 pingiem.
Data zdarzenia: Od: 12 Września 2026, 12:47
Dowody: ss zaraz po prawku 
Opis sytuacji: 

Sprzedałem graczowi pp na drogiej w lv, później go podwiozłem pod biuro lawet pracy. Fakt, byłem rozpędzony ale jestem w 100% tego że zatrzymałem się kilka metrów od niego. Nawet nie miałem animacji potrącenia by gracz upadł czy coś bo bym bezzwłocznie napisał sory. Zaraz po dostaniu prawka napisałem do oskarżonego i twierdzi że go potrąciłem co widać na klipie, od razu też powiadomiłem że gracz ID 73 który wysłał reporta jak na załączonym ss ma cały czas ping 700-900 więc na bank desynchro gracza, ale jaśnie pan hrabia już nie odpisał nie sprawdził bo po co, zero interakcji z graczem przy próbie czegoś wyjaśnienia. 

Nikt mu grać z takim pingiem nie broni, ale musi mieć na uwadze że jak gra go jakimś cudem nie wyrzuca to jednak powinien mieć na uwadze też że stwarza ryzyko dla siebie i innych. 

Żądam tak samo jak w wcześniejszej skardze anulowania z bazy danych kary bo tylko zaśmieca, i tak samo pouczcie tych leniwych moderatorów do większego wysiłku niż tylko napisania że ON WIDZIAŁ, a bardziej do próby czegoś wyjaśnienia z graczem. Apelacji nie ma sensu pisać bo on widział nagranie i nie ma już z nim gadki.

To już 4 skarga i mam nadzieje że też jak reszta zostanie pomyślnie rozpatrzona. Bo ta wasza administracja to niech może idzie na grzyby do lasu albo na rower pojeździć bo się do niczego nie nadaje.

A dla @Wujaszek.polecam nowy poradnik do nauki na 100% się przyda.

Zrzut ekranu (7759).png

Edytowane przez -=KodaK=-
Mała poprawka błędu
  • Haha 9
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

Witam,

Otrzymałem zgłoszenie na ciebie pt. VDM, zerknąłem na klipa osoby pokrzywdzonej na którym ewidentnie widać że go przejechałeś. Nie wiedziałem twojej perspektywy więc nie jestem w stanie określić dokładnie czy to było celowe/przypadkowe zachowanie czy desynh.

Do wszelakich klipów odnośnie twojej kary ma wgląd Administracja RCON.

Z mojej strony tylę, myślę że wyczerpałem temat.

• Super 8
  • Haha 1

@-=KodaK=- jest to kolejna skarga napisana przez Ciebie w takim, a nie w innym, stylu. W zeszłym tygodniu otrzymałeś ode mnie punkty za jedną ze swoich wypowiedzi w skardze. W jeszcze wcześniejszych skargach zwracałem się z prośbą, aby były one pisane bez zbędnych inwektyw w kierunku innych osób i skupiały się na neutralnym i możliwie jak najbardziej rzeczowym przedstawieniu stanu faktycznego. Ta skarga powyższego nie spełnia. W przypadku oczekiwania przez Ciebie merytorycznego rozpoznania skargi, napisz ją w stylu formalnym z przedstawieniem konkretnego stanowiska w sprawie, bez okazywania swoich emocji, prywatnych opinii, sympatii lub antypatii co do konkretnych osób, bo to nie one podlegają ocenie w skardze, a zachowanie danego członka Administracji. 

• Super 2
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.