Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

bialyja czarna lista, prośba o zdjęcie

bialyja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: bialyja
Data wpisania: 11.09.2026
Powód: 9.2 Kat. 3. Regulaminu Radia
Opis zaistniałej sytuacji: Mówiłem np. co tu robi (nick) pokaż dupe i pare różnych rzeczy. Albo prawa strona mówi..., lewa strona mówi...
Coś od siebie?: Ogólnie nie zgadzam się z tym, że zostałem wyrzucony z radia i wpisany na BL. djnadia normalnie kiedyś pozdrawiała alkaide, isis, osame itp itd i nic jej za to nie zrobiliście. Ja zrobiłem energiczną audycje bez obrażania. Nie puszczałem wulgarnych piosenek i nie zrobiłem totalnej trzody jak za dawnych czasów. Został mi zarzucony brak poprawy po poprzedniej bl, ale przypomnę, że tamta audycja to była totalna przesada. Słuchacze z dzisiejszej audycji byli zadowoleni  i byli bardzo aktywni jak na aktualną ilośc graczy. Wiadomo że trochę przesadziłem i to rozumiem, ale wydalenie z biznesu i wpisanie BL jest całkowicie przesadne. Proszę o ponowne rozpatrzenie sytuacji i łagodniejszy wymiar kary. Nie dostałem żadnej negatywnej opinii tylko na serwerze są pojedyncze osoby którym wszystko przeszkadza. Liczyłem, że za tą audycje zostanę maksymalnie zawieszony. Zostałem potraktowany bardzo surowo.

Edytowane przez bialyja
  • Super 14
  • Haha 6
  • Auć 2
  • WOW! 3

Witaj.

Zacznijmy od tego, że wyżej przez Ciebie wymieniona DJ_Nadia oczywiście, że została ukarana wewnątrz radia, nie tak drastycznie jak Ty, jednak to była jej jednorazowa sytuacja (swoją drogą jej kariera w radiu skończyła się wydaleniem, a opisana przez Ciebie sytuacja też się do tego przyczyniła) w przeciwieństwie do Ciebie, gdzie to już jest recydywa. Wiesz doskonale, że byłeś na świeczniku, nawet napisałem Ci w Twojej poprzedniej apelacji od BL, że będziesz musiał się pilnować, ale najwidoczniej olałeś moje słowa. Słuchaczami się nie broń, ponieważ to nie jest ława przysięgłych, która będzie orzekać czy złamałeś regulamin, czy też nie. Świadomie zrobiłeś trzodę na ostatniej audycji, do czego sam sie przyznajesz, bo liczyłeś na maksymalnie zawieszenie. Co będzie następne? Powrót do audycji sprzed 2 lat, bo będziesz liczyć, że dostaniesz tylko minusa? Jesteś osobą, która się nie zmieni, jeszcze pare dni przed tą sytuacją obiecywałeś mi poprawę i brak zaczepiania jednego z prezenterów, po czym na tejże audycji dokładnie to robiłeś. Dać Ci palec to weźmiesz rękę. Miałeś szanse bialyja, ale jej ponownie nie wykorzystałeś. Werdykt pozostaje bez zmian. 

Pozdrawiam cieplutko.

• Super 3
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.