Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Brelok

Somandi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 92887
Login: xm4rc3lq
Nick oskarżonego: Brelok
Powód skargi: celowe zagranie pod sprowokowanie 
Data zdarzenia: 3.09.2026
Dowody:  https://streamable.com/wo6e0e     https://streamable.com/jh4mbz 
Opis sytuacji:  

Gdy wbiłem na bazę, ponownie zauważyłem Breloka, który po raz kolejny pojawił się w organizacji, w której się znajduję. Uważam, że nie jest to przypadkowe zachowanie, tym bardziej że sytuacja ta już wcześniej miała miejsce.

W mojej ocenie gracz poprzez swoje zachowanie celowo próbuje mnie sprowokować do dalszego działania i wywołać kolejną sytuację konfliktową. Nie uważam, aby takie zachowanie miało cokolwiek wspólnego z normalną rozgrywką, szczególnie jeśli jest ono powtarzane i ma na celu uprzykrzanie gry drugiemu graczowi.

Proszę o przeanalizowanie całej sytuacji oraz, jeżeli administracja uzna to za stosowne, wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji wobec gracza. 

Przypomnę, że wczoraj w nocy została rozpatrzona skarga dotycząca organizacji Turbo Legends, w której poruszony był również temat prowokowania innych graczy. Pomimo tego jeden z uczestniczących w tym graczy nie poniósł żadnych konsekwencji, a jego dalsze zachowanie wskazuje na to, że sytuacja nadal się powtarza. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.thumb.png.a19f2afe87b70b7e08b8aca411ecff59.png

Edytowane przez Somandi
dopisek
  • Super 2
  • Haha 22

Przestawiłeś dwa klipy. 11:10 przebywał na posesji prywatnej, za co otrzymał karę ostrzeżenia. Później (klip drugi) nie widzę podstaw do karania gracza za przebywanie poza terenem posesji. 

Skargę odrzucam, ponieważ nie widzę łamania regulaminu serwera.

• Super 8
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.