Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XXX edycja gali Blood Fight

Ig0r.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

gNKKsgy.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich czytelników bardzo serdecznie! Z tej strony Starszy Reporter @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News. Dziś w zespole, w którego skład wchodzą: Kierowniczka @Veirdness, Redaktorka @dercia, Publicysta @Simson*,  Starszy Reporter @Camper oraz Publicysta @Szender, chcielibyśmy przedstawić Wam przebieg XXX edycji gali Blood Fight! Całe wydarzenie odbyło się dnia 30 sierpnia 2026 roku w Los Santos, a dokładnie w dzielnicy Temple. Postanowiliśmy tam pojechać, aby zdać Wam fotorelację z całego wydarzenia! Bez zbędnego przedłużania, zapraszamy do czytania!

PA0Cack.png

Dnia 30 sierpnia 2026 roku o godzinie osiemnastej odbyła się okrągła, trzydziesta edycja serwerowej gali Blood Fight. Podczas gali na miejscu znajdowały się dwie frakcje: San Andreas Police Department i San Andreas Medical Department, które zadbały o bezpieczeństwo uczestników, jak i widzów całej gali. W trakcie całego wydarzenia emocje sięgały zenitu, walki były zacięte, a każdy z uczestników dążył tylko do jednego – zwycięstwa.

qyOPuze.png

Poniżej przedstawiamy Wam kartę walk XXX edycji gali Blood Fight:

@Somandi vs. @PAN_ZELEK
@ShifT* vs. @PaRablY.bm
@bialyja vs. @troux
@Damiano123.TL vs. @SebixPolak

Podium prezentowało się w następujący sposób: 

1. @Somandi
2. @troux
3. @PaRablY.bm

Całemu podium serdecznie gratulujemy oraz życzymy dalszych sukcesów! Życzymy również powodzenia w następnych galach wszystkim tym, którzy tym razem nie stanęli na podium.

k4oV3oC.png

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy wywiad z organizatorem gali – Właścicielem @Shaane, który przygotował dla Was Publicysta @Simson*. 

vgC1HDp.png

S: @Simson* | Sh: @Shaane

S: Uszanowanie! Z tej strony @Simson*, Publicysta z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny udzielić mi wywiadu dotyczącego ostatniej gali Blood Fight?
Sh: 
Cześć! Tak, udzielę Ci wywiadu.

S: Cieszę się! W takim razie przedstaw się pokrótce naszym czytelnikom.
Sh: 
Jestem Bartek, na serwerze znany jako @Shaane. Mam 23 lata i na co dzień pracuję. Jestem miłą, sympatyczną i towarzyską osobą. Lubię grać w piłkę nożną, siatkówkę oraz w gry komputerowe.

S: Jest to Twoja pierwsza gala jako lidera biznesu. Jakie są Twoje odczucia?
Sh: 
Jest to bardzo przyjemne uczucie. Gdy zostałem Liderem biznesu, wiedziałem już, z czym mam do czynienia i na jak dużo mogę sobie pozwolić. Szczerze mówiąc, to, czy byłem V-Liderem, czy Liderem, nie zmieniło dużo – dalej robię to samo, czyli prowadzę gale, nadzoruję pracowników i w sumie to tyle. Może doszło mi trochę więcej obowiązków i mam trochę więcej rzeczy do roboty, odkąd zostałem Liderem, ale poradzę sobie z tym bez żadnego problemu.

S: Jak wyglądają przygotowania do takiego wydarzenia?
Sh: 
Szczerze mówiąc, nie ma tutaj wielkiej filozofii związanej z przygotowaniami. Na początku umieszczam zapisy na galę, po zapisach wstawiam kartę walk, a na końcu, mniej więcej 10-20 minut przed wydarzeniem, zbieramy się z pracownikami, przydzielam im konkretne zadania i prowadzę galę.

S: Jak oceniasz aktywność na dzisiejszej gali? Oczekiwałeś więcej osób, czy jednak było ich wystarczająco?
Sh: 
Aktywność była wzorowa, na gali było nas 10 osób! To chyba więcej niż kiedykolwiek na jednym wydarzeniu. Jestem bardzo zadowolony z chłopaków i oby więcej takich pokazów aktywności z ich strony.

S: Jak oceniasz przebieg całej gali? Czy wystąpiły w międzyczasie jakieś problemy techniczne?
Sh: 
Gala przebiegła tak jak każda, czyli bardzo dobrze. Co prawda zgłosiło się mniej graczy niż zwykle, ale to nie przeszkodziło w przebiegu wydarzenia. Żeby formuła się utrzymała, z publiczności dorzuciliśmy do karty jeszcze jedną, czwartą walkę. Nie było żadnych walkowerów, wszystko było na swoim miejscu. Ogólnie była to rekordowo krótka gala, bo trwała zaledwie 35-40 minut.

S: Ode mnie to tyle. Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, możesz to zrobić właśnie teraz!
Sh: 
Z tego miejsca pozdrawiam całą frakcję San Andreas Police Department oraz San Andreas Transport Corporation, organizację Verona i ludzi, którzy sprawiają, że gra na serwerze jest bardzo przyjemna – @Hasiu, @Suzannee, @PudzianzVolvo, @emploi, @Patik00, @smacznychleb.mnr, @ShibaMan20. Nie będę tutaj wymieniał każdego, ale wiedzcie, że Was też pozdrawiam! No i oczywiście pozdrawiam też Ciebie, @Simson*.

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z osobą z publiczności – graczem @szymmuh, który przygotował Starszy Reporter @Camper.

vgC1HDp.png

Ca: @Camper | Sz: @szymmuh

Ca: Witam, z tej strony Starszy Reporter @Camper z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny odpowiedzieć na kilka pytań o ostatniej gali Blood Fight?
Sz: Hej, chętnie odpowiem na kilka pytań.

Ca: Powiedz, proszę, czy masz kogoś z dzisiejszej karty walk, komu kibicujesz?
Sz: Owszem! Kibicuję Somandiemu. Jako że to mój kolega z biznesu, to wypadałoby wspierać rodzinne podwórko.

Ca: Która walka najbardziej zwróciła Twoją uwagę?
Sz: Walka inauguracyjna jubileuszowej gali Blood Fight, czyli @Somandi i @PAN_ZELEK.

Ca: Jak oceniasz atmosferę na dzisiejszej gali?
Sz: Atmosfera na gali fantastyczna, widać świeżość, którą wprowadził @Shaane jako nowy szef biznesu.

Ca: Dziękuję za poświęcenie chwili na wywiad. Czy jest ktoś, kogo chciałbyś pozdrowić?
Sz: No pewnie, że pozdrowię. Pozdrawiam oczywiście organizację Verona, kolegów z biznesu ProjectFM oraz frakcji SARA.

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy wywiad z @PaRablY.bm, który to zajął trzecie miejsce na podium. Wywiad przygotował dla Was Publicysta @Szender.

vgC1HDp.png

Sz: @Szender | P: @PaRablY.bm

Sz: Uszanowanie! Z tej strony Publicysta @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć na kilka moich pytań?
P: Witam! Jasne, nie ma problemu.

Sz: Co czułeś, wiedząc, że występujesz na jubileuszowej, XXX gali Blood Fight?
P: Przede wszystkim czułem presję, którą sam na siebie wywarłem, by stanąć na podium.

Sz: Czy Twoje walki potoczyły się zgodnie z Twoim planem?
P: Nie do końca, ponieważ moją intencją było zajęcie pierwszego miejsca, lecz potoczyło się to troszkę inaczej.

Sz: Co według Ciebie ostatecznie doprowadziło do Twojego zwycięstwa i zajęcia trzeciego miejsca na podium wśród wszystkich zawodników?
P: Myślę, że lata gry w GTA: SA dały mi pewną przewagę pod kątem technicznym, bo już wiedziałem, „co jest pięć”.

Sz: Czy odczuwałeś doping zebranych na miejscu graczy oraz pracowników frakcji?
P: Tak, a widząc i słysząc go, czułem się zarówno zaszczycony, jak i lekko rozkojarzony.

Sz: Czy chciałbyś na kolejnej gali zawalczyć z jakimś konkretnym graczem?
P: Zawalczyć ponownie chciałbym na pewno... Ale nie mam konkretnego typu przeciwnika.

Sz: Jak oceniasz organizację tego typu wydarzeń na serwerze?
P: Bardzo dobrze, jest to miła odskocznia od codziennej rutyny, tj. prac dorywczych, służby we frakcji itp.

Sz: Dziękuję bardzo za udzielenie wywiadu. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Chciałbym serdecznie pozdrowić całą organizację Bimbrownicy Ulicy, jak i wszystkich czytelników.

iZBhlZz.png

Y77Mg8y.gif

4tJKwAZ.png

z6gftsT.png

Dziękujemy za zapoznanie się z tym materiałem. Mamy nadzieję, że ów artykuł się Wam podobał! Zapraszamy do zapoznania się z innymi materiałami tworzonymi przez Redakcję Prasową Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

q0qBbeR.pngP4XxN4E.pngEl9HmNZ.pngxSPMy1t.pngsiYBpQo.pngIE1EcvT.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 9
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.