Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kjer0

-=KodaK=-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

Login: KodakCK
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kjer0
Powód skargi:  Bezpodstawne nadanie warna - zła ocena sytuacji. 
Data zdarzenia: 21.08 - 21:20
Dowody: Logi 
Opis sytuacji: Rozmawialiśmy na chacie /g o rotacji salonów, nagle jaśnie pan hrabia Kjer0 dał mi warna, mimo tego że mógł sprawdzić że to była luźna rozmowa "śmieszkowanie" a nie ogłoszenie. 
Administrator ewidentnie źle ocenił sytuacje dając warna po złości, co już nieraz w jednej skardze udowodniłem brak jego profesjonalizmu i lenistwo, więc wydaje mi się że się po prostu mści chłopak. 
Dodam jeszcze że chyba nigdy nie miałem warna za ogłoszenia na /g a jeszcze straszył że:  
<< [8] Kjer0: dalem ci warna zamiast 3 dni muta
Ręce opadają od takich administratorów, dobranoc.

G> Areczek.: powodzenia z kupnem jak jest kodak i euzebiusz
G> -=KodaK=-: kupie teraz 20 sztuk stx zapisy na auta na dc kodak345 

Gracz -=KodaK=- otrzymał ostrzeżenie od Kjer0 (web), powód: Ogłoszenia na /og
  • Super 1
  • Haha 8
  • Nie lubię tego 1

Owszem. Wiadomość była wystarczającym powodem nadania kary. Do tego dodanie discorda tylko pokazuje słuszność nadania kary.

Mścić się nie mam za co. Nawet cię nie znam. Napisanie ci o ostrzeżeniu zamiast muta daje ci do świadomości, że postąpiłem łagodnie, bo nie miałeś żadnej kary z tym powodem. Nic więcej nie mam do dodania.

• Super 8
  • Haha 1

Treść wiadomości jest jednoznaczna. Tłumaczenie się "śmieszkowaniem" niczego nie zmienia. Równie dobrze gracze mogliby z niego korzystać zaskarżając decyzję o karze za wyzywanie i oczekując jej unieważnienia. 
Na marginesie przypominam, że zgodnie z § 1 regulaminu działu Skarga złożona przez użytkownika musi być zgodna ze wzorem oraz regulaminem działu. Zgodnie zaś z § 2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny. W sytuacji pisania ewentualnych kolejnych skarg na członków Administracji proszę, aby skarga nie zawierała zbędnych inwektyw w ich kierunku, a skupiła się na neutralnym i możliwie jak najbardziej rzeczowym przedstawieniu stanu faktycznego. 

• Super 1
  • Nie lubię tego 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.